-
ben seni gebertejem sinan olm!!!!katilin olajam!
-
Bilinir,bilinir..Resmi sitelerinde yayımlandıysa olay bitti koç!Takma sen kafanı,bilet için para ayarla yeter!
-
Hiç iptal olan konserlerden haberiniz olmadı galiba? Zamanında Marduk gelecekti de bizim gerizekalılar biletleri ayarlıyamadığı için gelemediler.Ben almayın demiyorum ama olabilecek şeylere de hazır olun.[Konserde Elektrikler kesilebilyorsa[Therion} bu da olur valla}
-
aabi haklısın yani heran bişiler olabilir gibime geliyo benim de evet yazmışlar sitede ama insan tırsıyo be..
bu arada kesinlikle festivalin en ağır topu slayer yani..in flames jay z ile düet falan yapmasın da:)))) ben bi de dark age için heyecanlanıyorum baya..valla gruplar değişmesse ikinci gün harbi bomba olacak..
bu arada gizemcim bu da sana : naniiiiiiikkkkk !!! :)))))
-
Dark Age listeden çıkarılmış..
01.07.2005
Over Kill
Kronik
Catafalque
Metaroth
Courtyard
Abraxas
02.07.2005
Slayer
To Die For
Alev
10 Fold B-Low
Mourning Caress
False in Truth
Crossfire
Affliction
Uck Grind
Episode 13
03.07.2005
In Flames
Doro
Sick of it All
Cenotaph
Soul Sacrifice
Joke for a While
Self Torture
Pick Pocket
Lil
-
Benim şahsen performansını en çok merak ettiğim grup(tabiiii Slayer hariç,aynı kefeye bile koymam!) CENOTAPH!
Cenotaph vokalisti Batu Çetin, her albümdeki vokallerde efeckt kullanmadığını belirtiyor ve canlı performanslarını bütün gruplardan daha çok merak ediyorum..Özellikle vokal ve davulları!Bakalım kullanmadan nasıl..:)))
-
nasıl ya!!!! dark age gelmeli kabul edemem bunu:(((
cenotaph performans olarak inanılmaz ama müzikal açından teke kelimeyle sıfır..davulcularını izlemek ayrı keyif ama dark age niye gelmiyo yaaa!!!!!!!!
-
anaaaa alev'de geliyomus
abi o kız çok güsel ya
biriniz gitmişken telefonunu falan alsın şunun:))
-
rock republicte gördüm, çok beğendim mi diyeceksin ??
:D
-
bize diycene sen gelde al:p:P:p:P hem görmüş olursun :D:D:D