Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

40 0dA! - 150dB [Kırk Oda - Yüzelli Desibel]

• düşyılmaz • 13 Haziran 2005 01:40 • #472309
    KIRK ODA

ben kendi payıma sonucu merak ediyorum..
    sizlere de yürekten başarılar dilerim..
    katılan grupların elemalarından buralarda hukuku olanlar var.

benim gbilerin değil de daha çok sizlerin bence birbirinizi desteklemesi gerkiyor.
    arkadaşlık adına ;)...

ankara-izmir hattından bol şans..
  • sdqantaris • 1 Temmuz 2005 18:26 • #475895
    ROCK AND WIN FİNAL GÖRÜNTÜLERİ

17 - 18 Haziran'da Saklıkent'te düzenlenen "Rock and Win" yarışmasında Kırk Oda'nın Rüzgar adlı şarkısıyla sergilemiş olduğu canlı performansı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

www.menejerim.com

Not: Başka grupların performansları da mevcut.
  • sdqantaris • 1 Temmuz 2005 22:15 • #475941

Bu arada "Kırk Oda - Yüzelli Desibel" demosu artık Park Orman'da da satılıyor olacak pazartesiden itibaren. İlgilisine duyurulur.

Saygılarımla.
  • La Rocque • 2 Temmuz 2005 03:23 • #475968

sadece bu goruntuleri olan parcayı dinleyebildim,oburlerine bakamadım,moralin bozulmaz umarım ama bastan sona bi tekduzelik hakim muzikal acıdan daha doyurucu parçalarınız olsa daha iyi olur...
  • sdqantaris • 2 Temmuz 2005 20:43 • #476026

Yukarıdaki linklerden diğer tüm şarkılara ulaşabilirsin. Saçma sapan mesela fikrini değiştirebilir biraz.

Yok niye moralim bozulsun ki? Neticede yorumu yapan kişi olarak sen Sezen Aksu değilsin, ben de müziğe yeni başlamış kırılgan yeni yetme değilim. :) Ayrıca bunlar elbette ki beğeni meselesi. Seven, sevmeyen herkese saygım var.

Teşekkür ederim.