Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden bazı gruplar acımasızca eleştiririz

• physco_burock • 23 Nisan 2005 02:06 • #461550
    arkadaşlar bazen bu formda bende dahil olmak üzere bazı gruplar çok acımasızca eleştiriliyor... gerçekten bunu hakediyolarmı?? yani sonuçta onlarda bi emek harcamaktalar sizce biz mi haksızız
  • Ktulu • 23 Nisan 2005 02:12 • #461551
    Evet haksızız.
  • karete • 23 Nisan 2005 03:56 • #461556
    şimdi şöyle bişey var adamın birisi gidiyo metallika diye topik açıyo
    sonra ötekisi gidiyo metallika2 yi açıyo
    sonra ötekisi gidiyo metallika napıyo diye topik açıyo
    sonra ötekisi gidiyo metallika şöyle böyle diye topik açıyo aynı grupları duymaktan akılı insanların beyni ters dönüyo sonra birisi yine geliyo metallika topiki açıyo bu sefer akıllı adamlar aynen şu şekilde başlıyo metalikanın ...böyle grupları acımasızca eleştiriyorum
  • ibanetze • 23 Nisan 2005 13:57 • #461580
    zevkli oluyo be eleştirmek...çalamıyolar abi...tonları ayarlayamıyolar, hele o kirk yok mu?kötü yani, bıraksın bu adamlar müziği falan...bi de joe satriani bıraksın,bi de steve vai bırakırsa o zaman eleştirmem bi daha...
  • _duygu_ • 23 Nisan 2005 15:16 • #461585
    onlar da bişeyler yapmak için belli bi emek harcadığına göre haksısız
  • Nofx • 23 Nisan 2005 16:57 • #461594
    Eleştirmek bu işin doğasında var..Ama siz nesinizki eleştiriosunuz desen o başka..Saçma sapan eleştiriler dışında her türlü ypıcı eleştiriye saygım var..Özellikle bu sitede çıkan demoları kötüde olsa destekleyenlerdenim..Çünkü kimse pro olarak yapmıyoo bu işi..ama saçma sapan eleştirenlerde oluyo..Adamlar funk demo yapmışlar, biri eleştiri yazıyo.."hiç solo yok şarkılarınızda"işte yapıcılık..:))
  • physco_burock • 23 Nisan 2005 18:17 • #461631
    ya bende zaten bu durumdan rahatsız olduğum için formu açtım artk bu olay sıkıcı oldu son noktayı koymak istiyodum gerçekten bilen bilmeyen herkes metallica hakkında yorum yapmakta bu beni gerçekten üzüyor
  • _DEATH___ • 23 Nisan 2005 18:25 • #461635
    EVET BAZEN ACIMASIZCA ELEŞTİRİYORUZ AMA NEDEN?

ben sevdiğim grupları eleştiririm hep ama kötü birşey yaptıklarında...

sebep...
    onları seviyorum ve bazıları benim odolüm oluyu...

nasıl sevgilini kankanı ailemi eleştiryosam onlarıda eleştiriyorum..
    gruplar kamuoyunun laflarına dikkat ediyolar ve düzelmeler oluyo bazen...

KaRaBuLuT
  • ibanetze • 24 Nisan 2005 15:53 • #461836
    onlar da bizi eleştriyo...hele satriani arkamdan "o akort bile edemiyo" falan demiş...o kendine baksın peh...
  • gizem_cobain • 25 Nisan 2005 11:16 • #461914
    2 nedeni var:

1-)gerçekten yeteneksiz ve ortalık malı oldukları için

2-)onların geldiği yere ve sahip oldukları yeteneğe erişemeyeceğimizi düşündüğümüz için

bu 2 sinden biri olmalı..

düşünerek ve lafımızı tartarak konuştuğumuz ve eleştirdiğimiz zaman genelde biz haklı oluyoruz.çamur atmak için konuştuğumuzda ise haksız konuma düşüyoruz.