-
yaa arkadaslar dusunuyorum da grup kurmak ne kadar basit birsey anlamıyorum 3 kisi bir araya gelip calıp soyluyorlar ama solistte ses bilem yok
cok gordum boyle gruplar cogunlukla amator oluyorlar ama professional grupların bazıları da boyle ozellikle solistler
gitarı davulu ders alır ogrenirsin peki yaa sesini kullanmayı ?
bence igrenc sesli kisiler dahi cok rahat solist olabiliyor
ve ben bu duruma cok rahatsız oluyorum ya siz?
-
valla bence kötü ses diye bişey yok. insan sesini eğiterek geliştirebilir. ama bazı insanların sesinin rengi cok güzel oluyo o da insandan insana değişen bişey. mesela kurt cobain o sesle müzik okuluna giremezdi ama bütün insanların kalbini o sesle çaldı.
-
ajdar - nane nane
-
eleman bizi dinlemiş heralde... :)
-
...oluyorlar ama professional grupların...
Dilini eşek arısı soksun.
Fakat söylediğin konuda haklısın.
Saygı, sevgi.
Onur
-
nickin "punkiller", kalkmış iğrenç vokalden bahsediyorsun, bi de ondan rahatsız olduğundan. ya siz punk'ı klasik müzikle mi karıştıyorsunuz... protest müzikte iğrenç vokaller olmalıdır, olcaktır da. töbe töbe
-
nickim punkiller ayağımda converse blink182,offspring,a new found glory,good charlotte,green day dinliyorum en büyük punkçı benim..:))he birde taximde para istiyorum şarap için..
-
ne diyorsunuz yaa ben daha ayagıma converse giymedim ozentimiyim simdi ben
ben aldıgım poları herkesde gordugumden dolayı bir daha giymedin tikky mi oldum
sesim de bence iyidir tamam black metal soyleyemem zati soylemekte istemem ama ben hic bir sekilde baskalarına ozenip sonra onlara bok atan biri degilim
nickimin punkiller olmasına gelince punk+killer=punkiller boyle anlamsız birsey iste
-
Ne yalan söyliyim, Dave Mustaine'in çok da parlak değil. Ama elimde değil, dinliyorum bangır bangır. Ama sesini olabilecek en iyi şekilde kullanıyor bence.
-
off, megadeth'in paranoid(sabbath coverı) ndaki vokal nedir oyle ya?hele sondaki Nick, Nick, Niiiick! bağırışları...