Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dünyanın en iyi bateristi kim?

• partikel88 • 27 Nisan 2005 21:35 • #462321
    ben derim mike portnoy..
  • yeşilsincap • 27 Nisan 2005 22:20 • #462322
    burak gürpınar!! (e burası benim dünyam ve benim dünyamda bu arkadaş birinci... sizin dünyanızda da onlar birinci olsunlar!!)
  • need_a_cure • 27 Nisan 2005 23:22 • #462342
    portnoy manyak olm onu katagoriye alma sakat o herif o gruptaki herkes gibi deli hayranım hepsi kro onların ayılar onlar prograsif trash arabesk yapıyo onlar (BACK TO MY HOOOOOOMEEEE)
  • XES • 28 Nisan 2005 00:54 • #462374
    dıgıdıgıdıgıdıgı twin giden davulcuya "dünyanın en iyisi" demek, horrr torrrr shred giden gitariste "dünyanın en iyisi" demekten farksızdır.
    bu nedenledir ki bugüne dek benim gördüğüm duyduğum en iyi davulcu(dünyanın en iyisi demiyorum) Mike Portnoy dur. Belki lombardo kadar hızlı değil ama kimseyle kıyaslanmayacak kadar iyi bir yaratıcılığa ve tekniğe sahip. ayrıca son derece aksak ve zor ritmleri atarken bile televizyon önünde kahvesini içer gibi rahat. davuluyla tek beden..
  • jubei • 28 Nisan 2005 01:07 • #462375
    Portnoy'u hepimiz severiz.bugüne dek benim gördüğüm,duyduğum davulcu Portnoy diyosan pak fazla davulcu görmediğini varsayarım.zira Vinnie Colaiuta,Dave Weckl,Steve Gadd,Rick Latham,Virgil Donati vs vs. gibi teknik ve yaratıcılık anlamında Portnoy'dan çok daha iyi olan davulcular var dünyada.
  • X-LoMBaRDo • 28 Nisan 2005 15:44 • #462417
    Bilmem biliyormusunuz? Hızlı olmakta çok büyük bir teknik kapasite ve kabiliyet gerektirir.Yani herif hızlı çalarken rastgele vurmuyor heralde davullara! Saçma sapan düşüncelerle milletin kafasını karıştırmayın..Teknik nedir onu bile bilmediğinize eminim!
  • sieja_182 • 28 Nisan 2005 17:27 • #462439
    şimdi burda şu en iyisidir diye konuşmak çok zor ve gerekszdir. sonuçta hepsinin kendi tarzları vardır ve burdan ayırt etmek zordur. yani bu en iyi demek atıyorum ben baş parmaımı daha çok seviyorum demek gibi bişidir yani. ama ne bilim buddy rich in adının geçmemesi beni şaşırttı dorusu
  • Metalitan • 30 Nisan 2005 20:41 • #462794
    B.R. videosu izle derken buddy rich i kastetmiştim ben.bir davulcuda olması gereken en önemli unsur teknik bilgisidir.tuşelerden ve hızdan bahsediliyor,bir şarkıya fazla atak koyan dave lombardo gibi kütük davulculara bile hızlı deniliyorsa denecek bir şey yok.ben yıllarca slayer dinledim en iyi albümleri south of heaven de bile şarkılar davul partisyonları öne fırlatılarak rezil edilmiş.mike portnoy da tam bir tarz adamı.progressive ritmlerde usta ama davul solosunu dinlediğimde pek bi numara göremedim.lars desen o tıraş zaten heheheh.taka dugu taka dugu!!!!!!!!!!!
  • C-None • 2 Mayıs 2005 23:11 • #463558
    bence en iyi davulcu Pentagram'ın davulcusu...Jess Högh ile yan projeleri tam bir başyapıt niteliğinde..
  • klavier • 3 Mayıs 2005 19:20 • #463750
    Lars tabiiii