-
i want you to notice
when i'm not around...
adam ezik ya...ben işte aaaaah ah
-
ben yazıcaktım bunu be, ne gıcıksın olm... :)
-
bi de dont cry (all lyrics)var tabi... ama bi de wicked game var ki ah ulan ah demekten kendimi alamıyorum tam bu noktada...
-
guılty
I feel guilty * My words are empty * No signs to give you * I don't
have the time for you * You say I'm heartless * And you say I don't care * I used to be there for you * And you've said I seem so dead, that I have changed * But so have you * NAKARAT: Guilty, guilty I feel so * Empty, empty you know how to make me feel * I put a shield upon you * I didn't mean to hurt you * I would have only poisoned your mind * Never meant to make you cry * You've been so thoughtless * I can see right through you * You used to be there for me * So don't you leave,say goodbye * You have changed but so have I * NAKARAT * I never thought that the time and the distance * Between us made you so much colder * I'll carry the world on my shoulders * Guilty, empty * NAKARAT * Guilty, empty, you know how to make me feel * Guilty, so guilty * Empty, so empty, you know how to make me feel
THE RASMUS
Suçlu
Kendimi suçlu hissediyorum * Sözlerim boş * Sana verecek işaretim yok * Senin için zamanım yok * Kalpsiz olduğumu söylüyorsun * Ve umursamadığımı söylüyorsun * Bir zamanlar yanındaydım senin * Ve çok ölü olduğumu söyledin, değiştiğimi * Ama sen de öyle * NAKARAT: Suçlu, suçlu hissediyorum çok * Boş, boş beni nasıl hissettireceğini biliyorsun * Üzerine bir kalkan koydum senin * Seni incitmek istememiştim * Aklını zehirleyebilirdim yalnızca * Asla seni ağlatmak istemedim * Çok düşüncesizsin * İçini aynen görebiliyorum * Bir zamanlar benim yanımdaydın * Peki gitmiyor musun, veda et * Sen değiştin ama ben de öyle * NAKARAT * Hiç düşünmemiştim aramızdaki zamanın ve uzaklığın * Seni böyle soğutacağını * Omuzlarımda taşıyacağım dünyayı * Suçlu, boş * NAKARAT * Suçlu, boş beni nasıl hissettireceğini biliyorsun * Suçlu, çok suçlu * Boş, çok boş, beni nasıl hissettireceğini biliyorsun
işte bu yaaa bu sarkının tüm sözlerine bitiyorum arasından bi tane seçemiyorum bile tam bi harika!! tabi ki rasmus..
-
regret :
as i drift away far away from you
i feel loneliness in a crowded room
thinkin to myself there's no escape from this:
fear,regret,loneliness...
are you there:
since you've been gone i've been lost inside
ANATHEMA
-
Metallica-To live is to die
insan yalan söylediğinde dünyanın bir parçasını öldürür
bunlar insanların yanlışlıkla yaşamları sandıkları solgun ölümlerdir
bütün bunlara tanık olmaya dayanamıyorum
kurtuluşun krallığı beni evime götüremez mi!
Slayer dan yazardım ama insanların beni faşhist olarak görmelerini istemiyorum..
-
mamory remains'in sonunda var ya, rararara rara ra falan diye bi yer orası işte, bence herşeyi açıklıyo...bi de ebow the letter (r.e.m.) arkadaki e bow sesi... müzik, bence söz kadar önemli ve beni sözden daha iyi anlatıyo...
-
bence....
as i drift away far away from you
i feel lonelines in a crowded room
yeter mi?
-
heheee bendensin?
-
:)