-
a.tazmania.a adlı arkadaşım .. birincisi gereksiz bir forum olmuş.niye? bin kez açıldı bu tarz forumlar şebnem ile iglili yeter artıık beee!!!! ama yine de fikrimi söylemek istiyorum :))kendisine az buçuk tapıyorum ben:)))
ikincisi sanırım ege üni. bahar şenliklerine gelecek kendisi ve bu haberden daha iyi olan haber ise emin değilim ama yakında albümünün çıkacak olması!!!
yi-haaaaa!!! nidalarıyla gidip alıcam tabi..
-
daha once boyle bi forum acıldıgını gormedim diye acmıstım forumu kusura bakma ege uni ye gelcegini bilmiyodum .cok iyi bu albumunu bende alıcam tabi oleyyyyy
-
herkesin sesi kendine özgüdür..parmak izi gibi bişe bu. ama şebnem harika ya da mükemmel falan değil..
al sana dünya harikası : JOAN BAEZ
.
-
benim için öyle be gizem..
-
Ya bırak sebneme laf eden insandan ne beklenir ...
Bu ne demek ulenn??Al diyelimki ben laf ettim hayır beklemiycenmi benden bir daha?ŞEbnem Feraha bu sitede gitar virtüözü diyeni duydum ve koptum..ehehe:))
-
herkesin seviyesi belli sebnem ferahin yeri ayridir tabi onu dinleyenlerinde...fazla bisey söylemeye gerek yok zaten
-
bu ülkeye fazla bile bu kadın
-
Son noktayı koyarım yani diosun..Free'yim ve şeboistim diosun..Oda güzel yakışır sana :))
-
sevgilisi olmama izin verseydi sevgilisi olurdum muhhahaha ben sapık mıyım (HAYIR)
-
Her yönüyle çok sevdiğim, müzikal anlamdan öte kişilik olarak şahane bir insan. İdeal arkadaş. Gördüğüm en cana yakın insanlardan biridir şebnem. İnsana değer vermesi insanlardan değer görmesini sağlamıştır ki sonuna kadar da hak ediyor bence.