-
Kim sizce...sıkıldım da bir saçma konuda ben açayım dedim!
-
hakkaten iyi olmuş, benim de canım sakılıyo, bence...düş sokağı sakinleri("sakinleri" kısmı değil de, geri kalnı baya sert)
-
fatih urek ya da artonun parçaları fena değil kuşum aydında baya sert yapar ama çok medya şaklabanı oldu
-
kuşum, son zamanlarda piyasa oldu, eskiden underground alemlerinde fırtına gibi eserdi...para değiştirdi onu, taviz verdi...bi de uyuşturucu...gırtlak da gitti, şimdi 5 oktavın üstüne çıkamıyomuş bildiim kadarıyla :) gene de brian mayla yaptığı çalışmanın yeri başka...
-
Ajdar'ın nane nane parçası da öyle...
Hatta birçok grup brutal vokalle cover'ını da yapmayı denedi ama Ajdar'ınki kadar sert olmadı...
Tavsiye ederim. zellikle Slayer ve Cannibal Corpse'un nane nane cover'ını dinleyin!
-
ibrahim tatlısesinde Pala Remzi parçası çok melodik bateristi çok sağlam heleki o gitaristi yokmu ellerini göremiyosun çalarken slayerle birlikte sahneye çıkabilir diyolar hatta kalmah Pala Remzi parçasını istiyomuş duyduğuma ya da sıktığıma göre
-
şu tarafa gittiler -------->>>>
Maohmaomamohamooh Yine Yaptım
-
espri çalıntı olmasa gülücemde
-
seneye g3te steve ve de joeyla ibonun gitarist çalıcakmış diyolar,,,ben bekliyorum abi, ilk defa bi türk babalarla çalıyo, helal olsun valla...
-
iyide bunu hep ben yapıyourum :):):):)
gidip birinden çalmadım sen gülmesende olur Zİ :)
biri gülsün diyede yapmadım
www.muzikpark.com/krt.jpg