-
şimdi Garajdaki hemen herkes piyasada gezinen ve piyasa diye tabir ettiğimiz gruplardan ve şerkıcılardan bunalmış durumdadır .. ama bir iş yapıyorsanız ve bu pek duyulmamışsa bunun elbet bir nedeni vardır.. bu nedenlerden biri de sizin kötü müzik yapıyor olabilmenizdir..bunu da hesaba katmak lazım bence.. yani bazı gruplar ortaya çok güzel işler çıkaramasalarda biz alternatif müzik yapıyoruz ya da biz deneysel müzik yapıyoruz :) diye kendilerini savunuyorlar ...ancak biliyolar ki pek elle tututlur bi iş yapmıyorlar ..
o yuzden Alternatif müzik kavramı bir kalkan oldu bunlar gibilerine.. bazen bi hışımla kulak veriyorsunuz yepyeni pırıl pırıl gruplara ama ya sözler fos çıkıyor ya da müzik yetersiz.. ünlü olmak adına aypıldıkları da bazen çok açıkca çıkıyor ortaya....
-
Milleti ne yapacaksın bre koc,kendine bakabilmek gerek ilk önce.
-
aynı şeylerden sıkılıp farklı şeyler dinliyecem deyince böyle oluyo işte:)
-
Alternatif rock biryere kadar ama şu Alternatif Metal kavramına tamamen karşıyım böyle saçma birşey olamaz. Metal zaten bir alternatiftir. Alternatifin alternatifi yapılmaz, yapsalar da dediğin gibi s*çarlar. Bir de kısaltmışlar şimdi: Altmetal. Haklılar gerçekten de "alt".
-
3 akor bastım şarkı yaptım devri olduğu için artık bu gibi şeyler çok normal. Bİr müzik eğitimi, müzik bilgisi olmadan yapıldığı için(herkezi kasdetmiyorum elbette). Alternatif müziğin temeli budur zaten.
Ama genelde de 2.- 3. albümden sonra müziği ve müzisyenliği öğreniyorlar. Bakınız RHCP, Green day vs. ik albümleri ve bugnküler arasın da dağlar kadar fark var. Hem armonisel hem de müzisyenlik olarak. Geçen albümler içinde müzisyenliklerinin gelişmelerni takip edebilirsiniz.
-
birileri de bir aralar atonal müzik deyip saçmalıyordu hatırladığım kadarıyla. komik insanlar. ama gülmemek lazım. üzülmesinler.
-
her daim insanlar açıklarını kapatmak amacıyla saçma kavramlar üretiyorlar...
-
gidiyoooooorum buralardan,öpüyoooooooorum kasmadan!!!!!!
-
+1 de benden
-
+1 de benden