-
bar nedir?insanların eğlendiği ve aynı zamanda rahatça içki tüketebildiği kapalı bir yer.burayı özel kılan ne.bar'da çıkmak neden bu kadar hava yapar insanların popolarına SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI.Ama bu bir gerçek bir çok kesim ilanlarda bile bar bar diye yanıp tutuşuyor.''hazır bar'' var diye ilan verince neredeyse cevaplamayan kalmadı.herşeyin bir yeri ve zamanı var.tmm tabi ki müzik için yaşayan adamlar karşılığını almalı ama bir çok işte çalışıp da burda para kazanmak için yırtınan herifler de bir yere kadar...artık bırakın bunları
-
Para-para-para
-
E paraaa...
-
direk ve dolaylı yollardan... para!
-
önceden büyük çoğunluğu eğlenmek,yaptığın müziğin keyfini çıkarmak,insanların müziğini dinlemesi alıyordu demekki müzik bu kadar endüstrileşmiş.bizde artık işçi olduk desenize
-
benim için sorun kendi müzigini paylasmanın ve insanlara çalmanın verdiği tarifsiz keyif. ama benim gibi müzik eğer hobinin biraz daha üstünde birşeyler ifade ediyorsa ve bir kere insanlara çalmanın keyfini aldıysa kişi bar bar bar diye uğraşıp durabilir.şöyle çalsam haftada bi gece, keyifli bi dinleyici de olsa... oof of daha ne olsun :)
-
Sana katılıyorum. Çok doğru yazmışsın.
-
Eglencesi,keyfi ayri taabi...Ama saat sabahin 3'üne kadar calmak,hastayken bile sahnede ziplamak,alet-edavati bir oraya bir buraya tasimak,iyi bir performans sergilemek icin sürekli calismak,bu is icin sürekli para harcamak...
Elbette PARA'si olucak bu isin!Bunu kimse inkar edemez,eden de 1 aydan fazla dayanamaz barda calmaya.Calan bilir!
neysex.garaj.org