-
Cenk Taner resmen oturuyor
Ve serbest şiir yazıyor
Sonra da gitarı eline alıp bu sözleri besteliyor
Başka birisi bunu yapsa kulaklarımızın içine ediyor
Hatta kulaklarımızın içine dört dörtlük dörtlük yazarak edenler de var
Ama Cenk Taner sadece duygularımızın içine ediyor...
Peki sizce bu nasıl oluyor?!
*Kesmeşeker sevenlere...
-
cenk tanerin buradan uzaklara'sı çok iyi...bi de "sen hep belki dedin" diğerlerini o kadar sevmiyorum...
-
haklılık payın var ama şöyle düsünüyorum.
biz insanlarda serbest şiir tadında düşünmüyomuyuz sence,oldugu gibi..bize yakın gelmesinin sebebi de bu sanırım.kesmeşekerin müziginde benimde çözemedigim bir etki var,dinlerken okşar gibi ruhu..bir de iniş çıkışlar yapıyorlar,öyle volumle alakası yok..anlıosun bişekilde..umarım sen de anlarsın..
-
cenk tanerin buradan uzaklara sı çok iyiymiş.
ortaçgilin benimle oynarmısını için düşündüklerini düşünüyor olmalı o da bu şarkısı için.
o şarkıyla çıktı, başka şarkısını bilmeyen o şarkısı iyi diyor,
bende gıcık oluyorum.
serbest şiir de değil onun yaptıgı, konuşmak ve şarkı söylemek arasında bir isim vermek için çabalayıp da şiie demeylim buna..
konuşur gibi şarkı öylüyor.
şiir olmaz öyle.
iyi gözlenmiş yanlızlık size de bunu yaptırabilir.
-
arkadaş, ben o adamın albümü için unkapanı ada müziğe kadar gittim, sen ne diyosun, aldım,,, o kadar iyi bi şarkı olsa, onu da yazardım gerçi bi de sen hep belki dedini beğendim onu da yazdım... ama diğerlerinden zerre kadar haz almadım, sen aldıysan kendi adına konuş...
-
konuşim o zaman o şarkı dışındakileri sevdim ben hep.
gerçi bu şarkı o şakı yok.
naber nasıl gidiyor diye başlayıp, iyidir iyi diye bitiyor albüm.
tek bir şarkı albümün kendisi..
bir de, sen istanbuldasın değil mi? unkapanı da istanbulda?
..
.
ben 3sene evvel izmirden bulmuştum, epey zor olmuştu, ederinden fazla parayla alabilmiştim bir de.
-
hakkaten olmamış ya...sen direk "o şarkıyı duymuşsun,onu biliyosun sadece" falan yazmışsın hem buradan uzaklaranın içinde "yok yolda şunu gördüm, seni sordu iyi dedim" gibi sözler yok olsa emin ol onu da sevmezdim... hem iki sene önce aldım albümü o zaman istanbulda değildim...
-
abi onun nasıl oldugunu kimse acıklayamaz o dogal bir yetenek cenk taner tanıdıgım en iyi sanatcıdır.....
-
ff