-
evveeet ankara'ya yakışacak 2 günlük festival havasında olan bir bağış konseri..8,9 mayıs ta olması planlanıyor..........ankara'nın sağlam 8 grubu sahne alıyor.... ................ 1.gün:eren kömürlü band,funk a laturka,kaotik,seksendört ....2.gün:suicide,crossfire,magick,tushe... fiyatlar kesinleşmedi ama günlük 5 ytl olur heralde haber veririm bu formu takip edin...bi değişklik olursa da haber veririm..konser ankara garage da oluyor hepinizi beklerizzz
bu arada ben eren kömürlü böyle bir bağış konserinde yer almaktan dolayı çok mutluyum..ayrıca beni izlemek izleyenler 5 mayıs hacettepe rock şenliğine de gelebilirler......................................................arkadaşlar yukarda bahsettiğim kimsesiz çocuklara bağış konseri İPTAL!!!!!...
-
eren kömürlü band :D
-
nerde bu şenlik?hacettepeninki.
bytepedemi olcak?
-
güzel olur yaw yarın da britpop gecesi var garajda..
-
hacettepe rock şenliği beytepe kampüsünde oluyor evet..
-
stadda olur yani.
bakalım, eren kömürlü , izleyelim seni.
başarılar şimdiden ..
-
hacettepe rock şenliği stadda değil,yeşil vadide yapılıyor(beytepe şenliği)
-
bu arada hacettepe bahar şenliği ile ilgili küçük bir bilgi vereyim,beytepe kampüsün stadda oluyor...1.gün:onur akın,2.gün:athena,3.gün.kenan doğulu veya sezen aksu,4.gün:mercan dede
-
ule yeşil vadinin neresinde yapılıyor, orda en fazla piknik yapılır ne şenliği,
hangi aklı evvel düzenlemiş onu :)
yeşil vadi ya karşıya geçmk için lazımdır
ya piknik yapmak için
ya da açık hava ilişkileri için :)
-
bu konser iptal oldu arkadaşlar..haberiniz olsun ama yine benle magick,crossfire,suicide ayrı bi mekanda düşünülüyor ben size haber veririm