-
yaw kaçınızın biyerlerde stüdyosu var ve beste çalışmalarına falan kasıyosunuz??merak sadece
-
Ya zoner kardesim sorma ben de çok istiyorum söyle bi garajimiz olsun ses geçirmesin kafa insanlar bulup çalisalim.Ama maalesef Amerika da degiliz dostum..
-
Bakma çoğumuz para bayılıp saatle giriyoruz!Ancak prof. olunca öyle bir ortam bulabilirisin!
-
istanbulda zor da,zonguldakta vardı bizim, öyle küçük bi yerdi, ses yalıtımı falan kötüydü ama istediimiz zaman çalışıyoduk...ama istanbulda o kadar yerin kirasına 300 falan derler zor yani...ilerde inşallah
-
Bizim bakırköyde vardı..Polisle geldi komşular..Yalıtım falanda iyi değildi..Bir davulumuz vardı allahlıktı valla..Her grubun küçükte olsa bir yeri olmalı verimli çalışmak için...
-
benim yaşadığım yer de "insan" sorunu olmadığı için yalıtıma ihtiyaç bile duymadık.. genişce, muazzam bi yerimiz vardı sabah akşam ordaydık yazın..
-
nofx o yer duruyormu hala istanbula dönünce çalabilirmiyiz orda?neydi o polis macerası..ehueuehu..ziller elinzde kapıyı açmışınız polislere..puhahaha:)
-
3 sene önce kapatt1m. provaya vermedim hiç. ben kendi grubumla prova yapt1m. keh keh kay1t stüdyosuydu.
-
ah nerdeee...çok uuraştık ama boş
-
bizim evin kilerini çevirdim studio ya ama kışın çok soğuk oluyo sucuk mucuk kokusuda var zati eheuhaeu