-
vincent vega gene destan yazmış... :))
okumayıp cevap veriyorum:metallica nu metaldir abi..
bu arada bu metallica konusu baymadımı yaaa...üşenmeden cevap yazıyorum ama cidden baydı yaa baydııı!!
-
Baydı..AMa hala Metallica nın ne halde olduğunu anlamayan ya da o efsane nin bu halde olmasına inanmak istemeyen arkadaşlar var!O yüzden bende senin gibi bıkarak yazıyorum buraya!
-
Metallica Arabesk'tir!!! Hepsi Müslüm Baba Hayrani!!!
Her solosuz müzige nu-metal diyen bi kitle var burda demekki...Ben daha ne diyeyimki ya??? Metallica 'So What'i coverlamadan önce orijinali solosuzdu.Anti-Nowhere League nu-metal'mi yapti yani?
Tamam Metallica'nin son halini begenmemis olanlar olabilir ama bu EFSANE gruba b.k atarak bi sey kazandigini sanan salaklarda var burda!!!
Begenmediysen dinlemezsin , biktiysanda yorum yapmazsin olur biter!!!
Niye illa laf aticaniz ki?
Ayrica her solosuz müzik nu-metal'midir?
-
Metallica Arabesk'tir!!! Hepsi Müslüm Baba Hayrani!!!
Ayrica her solosuz müzik nu-metal'midir?
burdakilerin öyle düşündüklerini hiç sanmıyorum...emin ol burdakiler en az senin kadar müzikten anlıyordur...her solosuz müziği nu metal sanmak garip bir duygu olsa gerek!!yoksa sen önceden öyle mi düşünüyodun ehuehee!
-
!!
Metallica hakkında söylenenler doğrudur... 90'lı yılların başından sonra para yüzünden kişiliklerini kaybetmiş olmaları bence onları zirveden indirmeye yetmiyor.. Metallica iyi gruptur tarzını sallayın gitsin...
-
!!
Metallica nu-metaldir.
-
!!
ceza da nu-metal yapıyor zaten.
-
!!
metallica nu-metaldir.
-
!!
metallica ya nu metal diyen gerize..lidir.......................................
-
!!
bu, metallicanın nu-metal olduğu gerçeğini değiştirmez.