-
valla aklıma benim de bazen geliyo ama 3 albümünde de süper parçaları var adamların ben dağıldılar diye biliyorum umarım dağılmamışlardır
-
benim aklıma kusmuk geliyo abi bikez arkadaşın ewindeydik duvarda da radical noise posterimsisi bişey vardı tam şişeyi kafama diktim midem karıştı kustum posterin üstüne o nedenle :)) ne alakaysa hep onu düşünüp dururum radical noise deyince :)) iğrenciimmmm
-
benim aklıma sıkı bağıran insan topluluğu geliyor.
nedense...
ama bir albümünün sonunda bir şarkı vardı flütle falan yapmışlardı eğlenceliydi bayaa o :)
-
ilk albüm "make a wish" değildir
ilk albüm "make a wish" değildir. zira bir punk grubuyla çıkardıkları bir albüm var. a yüzü radikal noise'a ait, b yüzü ise bahsi geçen adını hatırlayamadığım punk grubunun şarkılarından oluşuyor. hatta kapağında hacet gidermek üzere alaturka helaya eğilmiş bir türk filmi kahramanı var. bayağı eski bir albüm.
-
ilk albüm
resmin üzerinde de ''sevdasız hayat '' yazıyordu..
-
ilk albüm
hah o albüm işte teşekkürler:)
-
Offf soruya bakk.RAdicalNoise denince Aklıma o kadar cok şey geliyoki hangi birini sayim. Wallaha RadicalNoise adını duyunca Gözlerim parlıyo ve heyecanlanıyorum. Neydi o konserler pogolar falan heeeyyy gidii heyyyy. güzel günlerdi istanbul hardcore u geliştiren ve bizim gibi elemanlara gaz veren grup. Kalbimizdeki yeri ayrıdır.
İnsan İnsana Düşman bak Bana Gözlerim kan.Bakıyoruz ama Göremiyoruz Nerede Çiban: Uyan kardeşim Uyan :)
-
dimi dimi, peheey, sene 67..
-
o zamanlar burzum içerde değildi ha :P ?
o zamanlar radical noise bu şarkıyı yazarkene burzum değil, yakanlar başkalardı,yakındalardı,
ankaranın 600km doğusunda bir ateş yakılmıştı,
o şarkı ona yazıldı..
-
Burn a fire derim...