Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

guitar pro

• MYTHSOUL • 27 Nisan 2005 20:01 • #462290
    bu programı zaten bilen bilir :) şimdi benim kızdığım bi iki nokta var,sizlerinde yorumlarını almak istiyorum,sağolsunlar mysongbook 'unda büyük katkılarıyla baya bi parçanın tablarına ulaşmak çok kolay buda san ki biraz hazırcılığa alıştırıyor gibi ve bunun yanında buralardan parça ezberleyipte ben gitar çalıyorum diyen adamlar tanıdım bi dönem.ben size gitar pro deyince aklınıza ne geliyor,kullanıyorsanız size ne katıyor bu ve bunun türevi soruların cewaplarını istiyorum.ilginize teşekkür ederim :)
  • Infusion • 27 Nisan 2005 20:05 • #462292
    bence hiç bir zararı yok faydalı da bi program..
    ben davul çalıyorum normalde, ama bu program sayesinde gitarla çaldığım bir sürü parça var elektro çalmayı da bass çalmayı da bu programla öğrendim (yarım yamalak da olsa)..
  • Nofx • 27 Nisan 2005 20:11 • #462295
    Ona bakarsan bu programda harikalar yaratıp eline gitar alamayan adamlarda var..Tabiyki yararlı bir programdır.Sadece tab alma olarak algılarsan tabiyki zararlı.ŞAhsen ben çok şey öğrendim o programdan.
  • chooper • 27 Nisan 2005 20:31 • #462296
    nota bilmezdim bundan öğrendim,bateri ritmlerini bundan öğrendim.kendi bestelerimin demolarını bunda hazırladım(gruba gek kalmadan),şarkıları bunda al cover la daha ne diyeyim.programı öğrenmezsen hazırcı olursun tabii..şarkıların notarını çıkar kendin yeniden düzenleme yap bak görüceksin neler öğrenmişsin guitar pro dan.