-
Ne dersiniz arkadaslar?Bence mükemmeL...duyduğum kadarıyla kendileri müzik öğretmeniymiş ayrıca...S.O.A.D'ı dinlenir yapan da Serj olsa gerek...Gerçekten işin politik kısmını bırakarak yorum yapın..Psycho,Spiders,Aerials,Chop Suey,Sugar gibi parçaları düşünerek hatta dinleyerek yorum yapın..
-
Gerçekten işin politik kısmını bırakarak yorum yapın
gerçekten her zaman böyle yapmali
bence de serj tankian in sesi ve yorumu müthis.her türlü sesi çikarip,her vokal çesidini ustaca kullanabiliyo.
-
sesine diyeceğimiz bişi yok piyasada en iilerden diyebilirim dinlemek hoş ama insan olmalı önce!!!
-
müzikal yorumuna şapka çıkarıyoruz.
fakat sadece müzikal yorumuna.
-
ben de çok seviyorum ama sadece vokalini... o çirkin suratını sevecek değiliz ya zaten. adam yılın çirkini dalında oskar adayı... (son cümleler tamamen politik görüşünün ve hakkımızda söylediklerinin bende uyandırdığı cevap yazma isteğinden doğan istem dışı, sevimsiz saldırılardır... )
-
türk toplumunun politik görüşünün ve haklarında söylediklerinin onda uyandırdığı cevap yazma isteğinden doğan istem içi sevimsiz saldırılar para ediyor.
artık bu boş konuşmaları noktalayalım.
güzel sesi var, suratını da severim.
-
neden? önce onlar bıraksın...adamlar hala konserlerinde car car bağırıyo, sen gelip bana patlıyosun...
-
saçma.
elma kurduna kızmak,
ya da köpekbalığına adam yedi diye kızmak gibi..
ermeniyse adam, kızar, türklere hak veren ermeniler de var.
aynen soykırımı tanıyan türklerin de olduğu gibi.
-
ya kardeşim devlet şunu yaptı diye, adam beni dünyanın gözü önünde köpekle bir mi tutmalı? neyse uzatmayalım daha fazla ama hakkaten çirkin... :)
-
''insan'' varken bir yerlerde herşey mümkün değil mi canım kardeşim.
şaşırmamalı, şaşırıp da ipleri elden bırakıp, dizgini kaçırmamalı.
hepsi bu..