Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

myung olmak yada onu uzaydan sanmak yada sadece jason'u sevmek!!

• need_a_cure • 27 Nisan 2005 22:44 • #462324
    aptal mı bu adam? yad a elindekini hakkını vererek mi çalıyor? ya sinir ve hayran oluyorum.. ama benim favorim jason!!! sahnede süper kerata basta mucizeler yaratmıyor ama olsun trash is speed(şimdi daha sert müzik yapıyor ama olsun ) (((((www.voivod.com))))!!!! siz kimi seviyorsunu sahne performansını yani sahnede kim var sizce alkışlanacak!!!
  • physco_burock • 28 Nisan 2005 02:01 • #462382
    ya ben hep pantera diyorum ama adamlara hastayım gerçekten süperler her yönüyle vokal olsun bas gitar ve bateri zaten ölümcül çalıyor adamlar... dimebag öldüğü gece ben haberi buradan okuduğumda neredeyse ağlıyordum.. Zamanında megadeth dimebagı istemişti Kerry King'in en sevdiği gitaristti tekrar dertlendim ah ulan ah ühühühühühühühühüh:'(:'(
  • mkcervy • 1 Mayıs 2005 00:44 • #462869
    steve harris ve jason newsted favorimdir basta
  • guadalahara • 1 Mayıs 2005 10:57 • #462910
    victor wooten biide fleayı severim basta
  • C-None • 2 Mayıs 2005 23:08 • #463556
    jason myung'un penasının tırmığı bile olamaz tabii ki ama myung'un sahnede aşırı mesafeli bir şekilde durması arada beni de kıl etmiyo değil..temmuzda park orman da bağırıcam elemana "biraz kıpırdan lan tamam eşşeğin orta bacağı kadar iyi çalıyosun ama bi tebessümü bi kıvılcımı eksik etme bizden beeeaaaağğğ!!" o da cevap vercek tabii bana..