-
Angelcc cc_baran :p euehuheueh
bende valla senin tanıdık falan sanıyodum baran sonuna cc koymuş.. :D :D ama çok anlamlı bi cc onunki anlamını okumuşsundur :D:D
bende nickimi değiştircem... ilk çoktığım kızın isminin ilk harflerini nicke yazcam :D:D
-
angelcc adam ol !!!!
artık yettin sen öyle msn adresini etrafa verme elinden alan birisi çıkar git kendine yeni bir msn adresi al canımı çok sıktın küçük yaratık... Biraz müzik kültürü yap öyle gel adam olmayıda öğren saygılı ol... git sen msn vermek için yonja da üyelik kur burası senin gibi ufaklıklar yüzünden bozuldu zaten şimdi kaybol...
-
angelcc irem92
şimdi angelcc msn adresini aldım şimdi irem 92 versin bakalım msn adresini... sonra ikinizde gidin yeni msn alın bakalım sonra onları verin sonra yeni alın bakalım... daha çok küçüksünüz biraz bilgisayar öğrenin müzikten anlayın öyle gelin...
-
angelcc irem92
fazla ileri gidiyosun haberin olsun
-
angelcc irem92
evet haklısın ya b.kunu çıkardım tamam ufaklıklar bişey yapmıycam ama bi anlık sinir oldu valla karete beni durdurman iyi oldu yoksa hırs yapmıştım.. Kimseye zarar vermiyorum valla söz :)
-
angelcc irem92
mail adresinden kimseye zarar gelmez yenisi alınır bu sadece karşı tarafı sinirlendirir :)
-
ulan fan yazmayı bile geceremeyen insanlar güruhu nasıl oluyor da fan lıktan bahssediyorlar.gençler bakın aslını öğrenin de bi daha aynı hataya düşmeyin fan kelimesi fanatic kelimesinin kısaltılmışıdır.fanatic te bir olaya bir kişiye körükörüne inanan o fikirleri harfiyen benimsemiş kişi demektir
saygılarla
-
:) bu kızlar çok tiky
-
angelcc irem92
evet zaten amaç biraz sinirlendirmekti ben çok sinir oldum 2 dakkada formu karıştırdılar bende onları karıştırcaktım azıcık ;) neyse boşver
-
galiba sizin beyninizde yanlış yazma gibi bir olay yok ah yavrularıııım
salak yavrularım benimm