-
|30K
Ya ne mal adamlar var ülkede.Coca cola ya fuck muck bilmemne dio.Ardından sanki aynı .ok diilmiş gibi pepsiyi övüyo.Yani hangi mantık ya.Biri amerika,biride onun en baba yandaşı eşi, dostu ingiltere.Peh .Sadece gülüyorum.Ayrıca Coca-cola nın çıplak mankenli reklamını hiç bişeye değimem.Hani adam üstüne elbise tutuyo,kızda çıplak mankeni gösteriyo.işte o.
-
|30K
amerikan mallarının hepsini fuckalım!!
-
|30K
sen kendini malını fuck
-
|30K
ben hala anlayabilmiş değilim buradaki çok değerli forum yazarlarını.yoksa ben bir salak mıyım?ühhühühehehehehahaha tanrım beni neden salak olarak yarattın?bak şimdi bu forumu hiç bi şekilde anlayamıyorum.o çok değerli bilgi kaynaklarından yararlanamıyorum
-
|30K
Nofx
30 Nisan 2005 Cumartesi / 12:50
kristal cola..Küçükken içmiştin siyah soda gibiydi..
alıntı linkini mozillayla çalıştıramadım neyse bu kolayı zaten bikere içen bidaha içmiyo :)
-
|30K
ama bu kola hala piyasada demekki adamlar para kazanıyo :)
-
forum yokluğu
bi bu vardı forum yapacak bu da oldu!!
-
DORİTOS
blur "song 2" valla eski bi şarkıdır.filmlerin gaz sahnelerine koymak için de çok uygundur.örneğin çarlinin meleklerinde drew barrymore sandalye bağlıyken kurtulup adamları yere serdiği sahnede vardı.bi de simpsons ın bi bölümünde homer ve arkadaşlarını stadyumun altında hapsediyolardı sonra onlar song 2 eşliğinde ordan çıkıyolardı.yaklaşık 2 dk.lık bi şarkı sözleri de çok kısa ve abuk olmasına rağmen blur ün en ünlü şarkısıdır.
-
|30K
kristal kolada e330 var kansorejen madde :D
-
|30K
kolayla pepsi hayatta içilmez alkolik hareket engellenemez engellenemez...:))))