-
bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı.........
-
"aman anlamadım ne dedigini zaten, daha basit konuş. hem sus sen bi kere " deme şekli oluyor bu da.
-
efendim bişeymi dedin??
-
ya indirmeyin insaf edin ya.....ayıp abi bar da tekmelesinler........şirkette tekmelesinler.........fanları da mp3 indirsin...............siz şu anda kurban diye bir gurup olduğuna şükredin ya valla ayıp......bana ne oluyosa .......2 bira az için de orjinal albüm alın beya of.........valla arabeskçi dediğin adamlarda sevdikleri adamların hem orjinal cd leri var..hem de korsanları, fan dediğin öyle olur :D
-
arkadaş zaten albümü almıyım da mp3 le olayı kurtarıyım gibi bi düşünce yok yanlış anladın, sadece şimdilik istiyorum, ayrıca hiç mp3 dinlemeyip de paso sadece albüm alan bi insan olamaz bence, varsa takdir ederim ama mp3 de gayet gereklidir yani onsuz olmaz..en azından bana göre böyle
-
ben çoğunlukla ööleyim..albümleri alıp mp3 e çeviririm..Aferin bana değilmi :)) dişlerimide günde ikikere fırçalarım..yatmadan önce süt içer..büyüklerimi sayarım.. hade eyvallah..
-
olaylara karışır mısın peki ?? :D
ya gerçekten biraz basit yazın burada, dalamıyorum o kadar derinlere, ben yüzeyselliklerin adamıyım, benimle "geldim, gittim, yaptım, ettim" diye konuşacaksınız.
sorunsal nerede biz nerede, hey gidi, okuyanın hali :P
:D
-
evet dur gitme ilk albumden salliyo
-
sen ne zekisin öyle, üstteki yazdıgımı okusan da cevap vermeye kasmasam bende..