-
Eğer varsa tanışmak isterim. En azından sefoni konserine gitmiş olan varmı aranızda? Müzik okumasa bile...
-
burda kamyoncu rockerlar var
-
senfonilere çok giderim de, buyur bakalım ne soracaksın..
-
ben borusan senfoni orkestrasına gitmistim arkadasla anlasıp milleti kafaladık orkestra hızlı birsey calarken bir alkıslarla tempo tuttuk yurdum denizlilisi ne bilsin onlarda basladı el cırpmaya baya komikti
-
Ne güzel... En çok hangi eseri beğendin?
-
çok sevmiyorum biliyor musun aslında..
bizim üniversitesinin senfoni orkestrası (hacetepe)
çogu sefer birilerini konuk ediyor,
en son ahmet kanneci gelmişti,o sebeple gittim..
ama genellikle bach sevdiğimi söyleyeilirim..
ya da söyle söyleyeyim Fazıl Say ın Metin Altık Ağıdı ndaki gibi kalsik müzik severim ben,dinlendirmek ne klime, coşturmlaı, yükselişleri olmalı,
ani çıkışları, sert olmalı..
gitarla sakinliği severim.. gitarın uzak kaldıgım hırçınlığını klasikte seviyorum.
-
ben varım :))) bilkentte müzik ve sahne sanatlarındayım... doğal olarak senfonik konserlere çok defa gittim...
-
selam ben CSO(Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası) ile bizim üniversitenin açılış konserinde sahne aldım. sanırım sadece dinlemekten daha büyük bir keyif onlarla aynı sahnede olmak. alt tarafı iki tane marş okuduk koro olarak ama hayatımda müzik adına içinde yer aldığım en verimli organizasyondu o.
-
senfonik sahneler ciddi işler ..
hassas işler.
sevmem, beceremeyeceğimi düşündüğümden belki sıcak bakamam,
ama böylesine saygı duydugum az şeylerdendir.
ben öyle kağıtlarla hesap kitapla müziği beceremezdim, dağıtrdım valla :)
yani uzak duruyor olmam sizin için bir şans bir yerde ;)
-
müzik cidden zor iş arkadaşlar... klasik müzik hele çok çok hassasiyet istiyo.. ben klasik müzik eğitimi aldığım için (ve halen de almakta olduğum için :)) bu konuda yorum yapmak istedim de insanlar klasik müziğin sadece ruhu rahatlattığını düşünürler. ama klasik müziği icra eden kişi için çok stresli bi meslektir. gerçi yüm müzik türleri için böyle olmalı.. çünkü karşındakine müziği en iyi biçimde sunman gerekir ki o kişi rahatlayabilsin... senfoni orkestralarında da durum böyle. her hatfa 1 konser verirler ve hayvan gibi programı 1 haftada çıkarıp icra ederler... bence çok zor ve de saygı isteyen ve de herkesin sandığı kadar rahat bi meslek değil müzisyenlik... tabi bu benim nacizhane düşüncem :)))