-
merhaba bu sene üçüncüsü yapılacak olan barışarock'un ankra ayağı da oluşturuluyor.4 haziran anıtpark'ta yapılacak olan bu konser tam gün olup 6 veya 7 amatör ya da profesyonel gruptan sonra moğollar ve bulutsuzluk özlemi de sahne alıyor,bilet fiyatlarının daha belli olmadığı ama çok cüzzi bir miktar olarak düşünüldüğü bu konsere çıkması düşünülen gruplar türkiye de metal müziğin en önde gelen isimlerinden:almora,suicide ve crossfire,bunun dışında tabi birde karakedi adlı o muhteşem grup,çıkardıkları demo ile baya bi dikkatimi çeken birçok insanın beğenisini toplayan eudomonia,ben gitarist:eren kömürlü ve grup arkadaşları yani eren kömürlü band(e.k.b),geçtiğimiz yılda barışarock da sahne alan siyasiya band,
moğollar
bulutsuzluk özlemi
almora
suicide
crossfire
karakedi
eren kömürlü band
siyasiya band
eudomonia
bu grup listesi kesin bir liste değildir.çok ufak değişiklikler olabilir bunları ben bu forumdan sizlere bildiririm...
ayrıca düşüncelerinizi,isteklerinizi bu kanalda yazabilirsiniz..metal gruplarının ağırlıkta olması açısından bu listeye metal yapamayan 1 grup daha eklenebilir...bunu için bursalı olan ve geçen sene de barışarock'ta sahne alan Yolgezer eklenebilir ki zaten onlarla konuşuldu ve bir sorun yok..ama sizin önerebileceğiniz başarılı,ankaralı olması daha iyidir,gruplara da açığız
-
olun tabi
-
..metal gruplarının ağırlıkta olması açısından bu listeye metal yapamayan 1 grup daha eklenebilir..
bu ne demek ki şimdi?
-
allah yazdırmıştır :)
metal yapmayan yazarkene yapamayan yazmış heralde
-
anaaa, ona dikkat etmemişim, harbi tuhaf olmuş :D
bi de şöyle bak, metal yapamayan 1 grup daha dediğine göre metal yapamayan gruplar var listede :D
-
Ya onu ben yazacaktım. ;)
-
inşallaah.yoksa metal yapamayan aciz grupların hele ki pop rock falan yapıyosa ne işi var orda değil mi?o kadar metalci abi varken bi anlamı olmaz.düşünsene adam çıkmış orda alternatif falan söylüyor olacak iş değil.festival dediğin metal müzikten ibaret olmalı.sadece metalik abiler gitmeli festivale
-
yaşasın metal yapamayan en az iki grup kesin gitmeliyim bu festivale.ne kadar da kardeşlik ve paylaşım dolu bir organizasyon olacak
-
moğollar:haydar haydar
bulutsuzluk özlemi:makber
almora:al yazmalım
suicide:neler oluyor hayatda neler oluyor haydi söyle
crossfire:boynu bükükler
karakedi:nankör kedi (ibo tatlıses)
eren kömürlü band:
siyasiya band:oy asiye asiye
eudomonia : azul azul labomda (bilen bilir)
en sevdiğim parçaları
-
bulutsuzluk özlemi=makber duymadım hatta duymasam çok iyi olur.nejat nasıl söyler böyle bir şarkıyı aklımda tezahür edemiyorum.