Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ankara barışarock

• nere • 2 Mayıs 2005 00:12 • #463205
    merhaba bu sene üçüncüsü yapılacak olan barışarock'un ankra ayağı da oluşturuluyor.4 haziran anıtpark'ta yapılacak olan bu konser tam gün olup 6 veya 7 amatör ya da profesyonel gruptan sonra moğollar ve bulutsuzluk özlemi de sahne alıyor,bilet fiyatlarının daha belli olmadığı ama çok cüzzi bir miktar olarak düşünüldüğü bu konsere çıkması düşünülen gruplar türkiye de metal müziğin en önde gelen isimlerinden:almora,suicide ve crossfire,bunun dışında tabi birde karakedi adlı o muhteşem grup,çıkardıkları demo ile baya bi dikkatimi çeken birçok insanın beğenisini toplayan eudomonia,ben gitarist:eren kömürlü ve grup arkadaşları yani eren kömürlü band(e.k.b),geçtiğimiz yılda barışarock da sahne alan siyasiya band,

moğollar
    bulutsuzluk özlemi
    almora
    suicide
    crossfire
    karakedi
    eren kömürlü band
    siyasiya band
    eudomonia

bu grup listesi kesin bir liste değildir.çok ufak değişiklikler olabilir bunları ben bu forumdan sizlere bildiririm...

ayrıca düşüncelerinizi,isteklerinizi bu kanalda yazabilirsiniz..metal gruplarının ağırlıkta olması açısından bu listeye metal yapamayan 1 grup daha eklenebilir...bunu için bursalı olan ve geçen sene de barışarock'ta sahne alan Yolgezer eklenebilir ki zaten onlarla konuşuldu ve bir sorun yok..ama sizin önerebileceğiniz başarılı,ankaralı olması daha iyidir,gruplara da açığız
  • cc_baran • 2 Mayıs 2005 00:12 • #463207
    olun tabi
  • coke-man • 2 Mayıs 2005 01:14 • #463237
    ..metal gruplarının ağırlıkta olması açısından bu listeye metal yapamayan 1 grup daha eklenebilir..

bu ne demek ki şimdi?
  • karete • 2 Mayıs 2005 01:19 • #463239
    allah yazdırmıştır :)

metal yapmayan yazarkene yapamayan yazmış heralde
  • cc_baran • 2 Mayıs 2005 01:20 • #463241
    anaaa, ona dikkat etmemişim, harbi tuhaf olmuş :D

bi de şöyle bak, metal yapamayan 1 grup daha dediğine göre metal yapamayan gruplar var listede :D
  • sdqantaris • 2 Mayıs 2005 01:20 • #463242
    Ya onu ben yazacaktım. ;)
  • coke-man • 2 Mayıs 2005 01:23 • #463244
    inşallaah.yoksa metal yapamayan aciz grupların hele ki pop rock falan yapıyosa ne işi var orda değil mi?o kadar metalci abi varken bi anlamı olmaz.düşünsene adam çıkmış orda alternatif falan söylüyor olacak iş değil.festival dediğin metal müzikten ibaret olmalı.sadece metalik abiler gitmeli festivale
  • coke-man • 2 Mayıs 2005 01:25 • #463246
    yaşasın metal yapamayan en az iki grup kesin gitmeliyim bu festivale.ne kadar da kardeşlik ve paylaşım dolu bir organizasyon olacak
  • karete • 2 Mayıs 2005 01:31 • #463249
    moğollar:haydar haydar
    bulutsuzluk özlemi:makber
    almora:al yazmalım
    suicide:neler oluyor hayatda neler oluyor haydi söyle
    crossfire:boynu bükükler
    karakedi:nankör kedi (ibo tatlıses)
    eren kömürlü band:
    siyasiya band:oy asiye asiye
    eudomonia : azul azul labomda (bilen bilir)

en sevdiğim parçaları
  • coke-man • 2 Mayıs 2005 01:35 • #463252
    bulutsuzluk özlemi=makber duymadım hatta duymasam çok iyi olur.nejat nasıl söyler böyle bir şarkıyı aklımda tezahür edemiyorum.