Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bahar Şenlikleri

• pUnKeR • 5 Mayıs 2005 09:52 • #464082
    bu akşam anadolu üniversitesinde cem köksal, özlem tekin, pamela spence konserleri var.30 mayıstada manga gelcekmiş.. geçen sene daha iyiydi.kurban, duman, nev, şebnem, falan gelmişti..
  • oqz • 5 Mayıs 2005 15:31 • #464113
    bana bahar şenliği falan demeyin!! izmir ekonomi üniversitesinin orada oturuyoruz dün akşam kafa şişirdiler!! [erken bitirdiler (iyi ki!)..]

bu bir kaç gün daha devam edecekmiş; yazık bize..
    belki bu akşam iyi bir şeyler çalar..
  • erdyy • 5 Mayıs 2005 17:18 • #464146
    kocaelideki senlik kazası!!

ya burdaki tam bir rezillik oldu!vahset!kavga üniversiteyede bulastı!hem de kız kavgası!nedir bu kızlardan çekenlerin çilesi!adamı bıcaklamıslar ya!!umuttepe kampüsü ve kavga!
  • müzikadamı • 5 Mayıs 2005 17:33 • #464151
    kocaelideki senlik kazası!!

he yav çok güzel başladı ama şok oldum yahu ulan biz ne zaman insan olacağız ne güzel işte çimlerin üzerine yayılın müzik eşliğinde zevkten dört köşe olun yok hayvan bunlar dilediğiniz kadar zıkkımlanın işiyene kadar için daha ne diyim eeee kaçırmayın canım kantarın topuzunu
  • mathild • 5 Mayıs 2005 21:04 • #464266
    25-26 mayısta marmara üniversitesinde duman konseri varmış diye duydum...
  • oqz • 6 Mayıs 2005 19:59 • #464409
    Ekonomi'de bugün kim var?

bileniniz var mı? dünkü manga'dan sonra iyi geldi de :) (gerçi bizim okulun gürültüsünden pek duyamadım ya..)
  • sdqantaris • 6 Mayıs 2005 23:02 • #464444
    Bugün mezunu olduğum hıyar okulum Bilkent'in şenliklerine gittim. Bir takım hıyar grubu Mehteran çağırmış okula. Uyuz oldum. Olaya kültürel bir hadise olarak bile bakamıyorum artık. Küfür ettim bol bol. Sarhoşum.

Onur
  • partikel88 • 6 Mayıs 2005 23:12 • #464445
    28 mayısta bir çok yerde festival var istanbulda. bir tanesi sakıp sabancı üni. de, bi tanesi bahçeşehir üni.nin beşiktaş kampüsünde; balkabagı festivali ya da o tip bişeydi adı..headliner olarak kimin çıkacagı daha kesinleşmemiş durumda şuan..bir digeri de unigroup un düzenledigi bir festival, o da duyumlarıma göre dandikmiş baya..
  • thriller • 7 Mayıs 2005 00:11 • #464452
    istanbul üniversitesin ilk gün manga geldi...
    daha sonrada britney spearsmıdır spitney beersmıdır nedir o geldi işte..

bi kaç grup daha...hiç birine gitmedim tabi :D en son ist. nüversitesinde nil karaibrahimgile gitmiştim.
  • theBends • 7 Mayıs 2005 00:16 • #464454
    gazi i.i.b.f şenlikleri bu pazartesi başlıyor cumaya kadar.
    dumanın yanısıra gece yolcuları da geliyor.
    ancak ben esas 14 mayısta gazi mimarlık-mühendislik fakültesine ''dondurma şenlikleri''nde yeni albümünün gala konserini yapacak olan kurbanı bekliyorum. canlı canlı dinleyelim şu kurbanın yeni şarkılarını. biletler gazi mühendislik fakültesinde ve i.i.b.f'de, duyrulur...