-
radiohead yeni albümün stüdyo kayıtlarına başladı ancak albümün çıkış tarihi açıklanmadı.
'hail to the thief' albümüne giremeyen bazı parçaların bu albümde yer alacağı söyleniyor.
radiohead'in bu yaz ülkemizde herhangibir festivale katılıp katılmayacağı ise merak konusu. (gelsin artık allahsızlar)
neyse hepsi bu kadar!
-
nedendir bilemiyorum ama hiçbir zaman öyle bir ihtimal uğruna umutlanmayı göze alamadım.
ölümcül bir umut olur.
FENAA... ÇOK FENA...
-
fena olan ne? hail to the thief'e giremeyen parçaların yeni albüme mi girmesi?
-
hayır değil, festivallere katılacaklarını düşünmek bile istemiyorum.
acı bir tecrübe yaşadık da kasım ayında.
tim booth gelecek diye kudurduk çıldırdık, ama elimiz boş kaldı.
-
anladım.
-
bir gelseler..ama sadece hayal kendimi pek kaptırmıyorum zaten...
-
Rock'n Coke gelecekler demişlerdi ama pek sanmıyorum hem radyokafanın dediği gibi inanmakta istemiyorum çünkü kendimi tamamen ona odaklayıp ta bi anda gelmezlerse kalpten gitme durumu yaşayabilirm..tüm radiohead severlere sevgiler saygılar..
-
bu adamı canlı görmeden ölmek istemiyoruummm
ve hemen gidip herhangi bi kaset/cd satan bi yerin önünde uyumaya başlamalı
-
Rock'n Coke gelecekler demişlerdi ama pek sanmıyorum hem radyokafanın dediği gibi inanmakta istemiyorum çünkü kendimi tamamen ona odaklayıp ta bi anda gelmezlerse kalpten gitme durumu yaşayabilirm..tüm radiohead severlere sevgiler saygılar..
-