-
hmm kurduğun cümle biraz zor anlaşılır olmuş be yahu...:D bu arada almora'nın son albümü gayet iyi .sadece güneşin ozanları için bile dinlemeye değer
-
bence de o zaten müthiş bi şarkı...
-
aynen öyle..adamlar biraz tekrarlıyo kendilerini sanki (albümden albüme yani..) ve besteler ciddi manasında "tek elden" çıktığı için bi çok şey benziyo sanki ama olsun ..ben bu son albümü deliler gibi beğendim..
-
ehueheuehu ulen Anıl ne adamsın yahu..nesse Almora iidir mp3 ünü indirip dinlemiştim biçok türk gruptan iyi işler çıkarıyolar..
-
iron maiden den falan bile müzikal açıdan çokta büyük bi eksiklikleri yok.Hem bu grup müzisyen grup. Müzik okuyorlar... Ah birde reklam olanakları daha fazla olsa...Ben özellikle rainbow,dream on, şarkıları gibi olanları seviyorum. Ya flüt olacak,ya da müzikal açıdan daha renkli.. :)
-
ben en son sehrazat'ı dinledim.zaten daha once de kalihora's song'u dinlemistim.sehrazat beni hem hayal kırıklıgına ugrattı hem de muzikal acıdan kendilerini tekrarladıklarını gosterdi.mesela bazı sarkıların muziklerini eski albumden sarkılarla karıstırıyorum.daha iyisini yapabilirler.yan flut ve gitar cok guzel oluyor zaten.yine de iyi gruptur almora...