-
grup kurmak neden bu kadar zor? aslında soruyu yanlış sordum. grup kurmak kolay da iyi (sağlam) grup kurmak neden bu kadar zor? ortada enstruman çalan o kadar çok insan var ki... ama hepsinde bi uyumsuzluk, bi özensizlik falan filan feş mekan..
işin sırrı ne ben onu merak ettim!
-
hemen forumdan foruma ha.. güzel..
grup kurmak bu günün doğasına aykırı gibi gelmeye başladı..
insanlar doğasındaki bencilliği ortaya çıkarmaya çalışıyorlar..
müzikte göz önünde olan en önemli hareket..
her ne kadar grup güzeldir, gereklidir densede aslında doğamıza aykırı..
-
başlık çok kötü
-
niyekine?
-
grup kurmak bence 1 saatte olacak bişey değil zaten 1 grup için çok zaman gerekmektedir ilk önce elemanlar arasında tarz düşünce olarak anlaşması gerekli... yani grup kurmak zor grubu kurarsın ama daha sonrası için bişey söyleyemezsin
-
Yani çok süslü, gözü yoruyo :D
Grup kurmak bir sanattır der giderim.
-
ya şimdi iki türlü grup kurulur bence. bi tanesinde grup önceden kurulmuştur yani önceden arkadaşsınızdır da grup kurmaya karar verirsiniz ya da grup kurmak için ilan verirsin. kafana müzikal açıdan en çok uyan insanları, en yeteneklileri seçersin aslanlar gibi müziğini yaparsın ama takılmazsın onlarla beraber. diğer türlüsü şans işi. en yakın arkadaşların bile olsalar özellikle işin içinde kızlar varsa hep ön planda olmak istiyorlar (yaşadım oradan bilirim). herkesin farklı türler dinlemesi sorun değildir ama farklı türde müzik yapması sorun oluyor bazen. eğer grup kuracaksanız tavsiyem en iyi arkadaşlarınızla bu işe sıfırdan başlamaktır. sessiz arka planda kalmayı seven arkadaşa bası vereceksin, ön planda olmayı sevene vokali, cool olana bateriyi mis gibi olur bence...
-
hmm güzel soru ama şimdi cevaplayamıcam çok pis uykum var..gel bizle çal ne dersin? :))