-
bir başlık açılır en iyi bilmemne kim die... insanlar altına tonlarca mesaj atar sonra. kime göre, neye göre, ne zamana göre, hangi tarza göre... hangi müzik bilgimle insanları kıyaslıyorum? göreceli bi yaşam şekli olan müzigi neden kişisel çatışmalarıma alet ediyorum? neden birisini "en iyi" seçebilmek için bu işi hakkıyla yapan onca insana b.k atıyorum?
sorulmaz bunlar... müzik onlar için bi yarıştır. yarışlarda da çatışma olması dogaldır. isimler önemlidir. duydukları değil..
-
rock aleminin
????? :O ?????
valla doğru
!!!!! :D !!!!!
-
rock aleminin
tebrik etmek gerek...
:))
-
rock aleminin
Altına imzamı atarım yazdıklarının. Eline sağlık. İyi bu sitede bir şeylerin farkında insanların sayısı artıyor gibi.
Saygı, sevgi.
Onur
-
rock aleminin
HELAL OLSUN!!!! :) sonuna kadar haklısın
-
rock aleminin
kardeş ben de zamanında bekçime bi öneride bulunmuştum "en"ler diye bi bölüm falan aç diye. hatta düşündüm de adı "sidik yarışları" falan da olabilir.
-
rock aleminin
en iyi diye bişey yoktur. en iyi yorum bu oldu:P
onur saygı ve sevgine hayranım...
-
rock aleminin
Çok haklısın valla..O en iyiler bölümünü genelde cevaplayanlar müzikten anlamayan kişiler..Çünkü devamlı en iyi gitaristte metallica en iyi davulcuda metallica en iyi vokal nirvana..Ehh adamlar başka bişey izleyip dinlemiyoki..Çoluk çocuk tayfası kimse kusura bakmaya..
-
rock aleminin
çok HAKLISIN yaa
herkes okusun yazdiklarini
-
rock aleminin
haklısın...muhalefet,önyargılı yaklaşan gençlik işte kahretsin!