Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ominous Grief

• Ktulu • 5 Mayıs 2005 13:54 • #464097
    Bu grup hakkında adam gibi bilgi sahibi olan var mı?

Geçenlerde Eskişehir'de ZooFest varmış.. Salak gibi kaçırdım... Orda çıkmışlar bi çok baba grupla birlikte. 8 grup 8 YTL! Yazınki Slayer konserinden daha çok gitmeyi isterdim buraya... İstanbul'dan tren, Ankara, İzmir, Bursa'dan otobüsler kalkmış... Ahh ulann....... Şans olsa zaten ...

http://www.ominousgrief.com a bi girip bakın 3 parçaları var burda. Çekin dinleyin.. Progressive sound'u üzerine black konsepti oturtmuş adamlar... Beste kabiliyetleri çok iyi, sololar inanılmaz, riffler aşmış... :)) Daha ne diyim ya... Beni tanıyanlar bilir hiç bi grubu abartmayı sevmem ama Türkiye'de böyle grupların olduğunu bilmek büyük haz verdi bana, tabi bu kadar geç öğrenmek de koydu açıkçası :)

Bilenler bilmeyenlere öğretsin bu grubu, umarım birçok İstanbul grubu gibi g.tleri tavana vurmamıştır da adam akıllı iş yaparlar, biz de dinleriz..

Yolları açık olsun.
  • vincent vega • 5 Mayıs 2005 14:56 • #464104
    İyi güzel ama bu garajda kimse si.lemez bu tür şeyleri.
  • AYŞA • 5 Mayıs 2005 15:11 • #464107
    Ankaralılar kıymet bilir.)tavana vurmaz bi tarafları..benim halam bunların takipçisi..ben hiç dinlemedim ama Türkiye'de bulunan "en iyi "grup olduğunu iddia ediyor dilek hanım:)(halam)
  • cc_baran • 5 Mayıs 2005 16:40 • #464132
    Bunlar Suicide la kardeş grup. Hatta Rotting Christ konserinde Suicide ın bi üst grubu olarak çıkmışlardı. Her organizasyonda genelde beraber yer alırlar.
    Buradaki Cüneyt abi ile Suicide dan Erkan abi Midas ın Kulaklığı adında bir stüdyoya sahiplerdir ki harika bir prova ve kayıt stüdyosudur.
    Mütevazı insanlardır, Erkan abi "Ankarada senden 5 tane olsun death metal kral olur" demiştir benim için :D

Ankara bu işin ocağıdır.
  • AYŞA • 5 Mayıs 2005 16:43 • #464133
    onlar mütevazide sen pek değilsin sanırım:P
  • Infusion • 5 Mayıs 2005 16:47 • #464134
    hemen dinliyim :o)
  • cc_baran • 5 Mayıs 2005 16:53 • #464136
    Suicide - One of Your Neighbours
    Bu albümü kesin alın.

Bir de Nettlethrone diye çok genç bir grup çıktı Ankaradan.
    Çok sağlam müzik yapıyorlar, çıkardıkları ilk demo tüm avrupayı dolaştı ve alman basını, ingiliz basını, türk basını acayip övdüler.
    Bir çok yabancı firma peşlerindeymiş.

Underground haberlerden şimdilik bu kadar.
    Ankara bu işin cenneti :D
  • pearllover • 8 Mayıs 2005 02:11 • #464608
    hasta bi gurup konuşmaya gerek bile yok
  • sdqantaris • 8 Mayıs 2005 03:16 • #464611
    Yıllardır müzik yapan, Ankara'nın ve Türkiye'nin de sayılı gruplarından biri. Arkadaşım Ozan [Geçen sene ayrıldı] gruptan çıktığından beri pek "iç" bilgi sahibi değilim. Dinlenmesi şart. Dinlemeyenler dinlesin de iyi müzik duysun kulakları. Yürü Ankara, İstanbul'u almaya gidiyoruz. [Baran gazıyla bu da...] =)

Saygı, sevgi.

Onur
  • karete • 10 Mayıs 2005 17:26 • #465170
    This is the placeholder for domain ominousgrief.com. If you see this page after uploading site content you probably have not replaced the index.html file.

This page has been automatically generated by Plesk.