Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

klarnet dinleyen yok mu?

• emrakadam • 6 Mayıs 2005 14:18 • #464368
    ben daha güzel ağlayan bir enstruman bilmiyorum arkadaş! bazen "klarnet gibiyim" diyorum. o ruh halinde... eğer paylaşmak istiyorsanız onayı beklenen bir de klarnet dinleyenler kolonisi kurdum. hadi bakalım. kulağım hüsnü şenlendirici de şu an...
  • partikel88 • 6 Mayıs 2005 21:52 • #464431
    kesinlikle, klarnet in sesi çok farklı ben çok seviyorum çok hoşuma gidiyo. böyle farklı enstrümanları çalanlara da çok özeniyorum, onlar olmasa napardık sürekli aynı şeyler bir yerden sonra hakkaten bayıyo bence.bu tür farklı sesler dinlemek, çalmak lezimm..
  • emrakadam • 7 Mayıs 2005 14:04 • #464488
    bende bir tane klarnet var. ama çalması oldukça zor bir alet. basit birkaç şey işte. sırf hevesim olduğu için biryerlerden buldum işte hasarlı paslı birşey... umut u çalıyorum mesela(çaldığım ilk şarkı) ihtiyaç molasından. ama onun o yuvarlatılmış çığlıklarına çok çok uzağım. çok seviyorum.farklı bir enstruman olduğu için değil ama. o ses senden çıksa seni severdim herhalde:)
  • bimilyon1 • 7 Mayıs 2005 15:57 • #464512
    birde mey ve balaban onlar1da çok severim çok güzel sesleri var çok severim hepsini.
  • emrakadam • 8 Mayıs 2005 17:27 • #464684
    alihan samedov balabanla epey piyasa oldu zaten dimi.podyumlarda falan... ama klarnetin yeri ayrı yaa...
  • p_L_a_C_e_B_o • 22 Mayıs 2005 17:02 • #467656
    İLkokuldayken müzik öğretmenimiz klarnet çalardı çok hoşuma giderdi halada s3eviyorum (metalci olmama rağmen)