Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

her önüne gelen konservatuar okumasın

• nuri_ • 7 Mayıs 2005 16:41 • #464517
    ondan sonra o kadar yetenekli gençler açıkta kalıyor konservatuarın değeri düşüyor gıcık oluyorum her önüne gelen konservatuar okuyor insan kendini görmeli önce buraya girmeden önce gerçekten yetenekli insanlar okumalı
    bu arada yeni nickim bu saygılar nuri
  • Nofx • 7 Mayıs 2005 18:52 • #464527
    wayy nuri alttan çizgili nick almışın hade hayırlı olsun..HEr önüne gelen zaten konservatuar okuyamuyoo ama güzelim biliyosun yetenek sınavı var biliyomuydun :))Sanmıyorum :))
  • C-None • 7 Mayıs 2005 21:17 • #464545
    üff kim bu herif ya..dünyanın en salak topiclerini açmaya ant içmiş herhalde..
    tamam söylerim kardeş millete.."lan herkes okumasın burda!!!" diye..
  • dexter_holland • 7 Mayıs 2005 21:29 • #464548
    yoo, bence gayet mantıklı. çünkü ben bu durumdan çok çektim, önemli bi durum bu. yetenek sınavlarının olması bişey ifade etmiyo ne yazık ki. özellikle de eskişehirde. kim adamlardan özel ders alıyosa ya da kim akrabalarıysa onlar girer ancak. ben sınava girdiğimde müzikle hayatı boyunca ilgisi olmayan insanlar girdi sınava. üstelik 50 kişi mi ne girmemişti. sonunda benimle beraber bi kız da girememiş o kadar. saçmalığın daniskası bence. çünkü yeteneğim olduğuna inanıyordum. neyse belki de böyle daha iyi oldu. mezun olup n'apacaktım ki?
  • Noryth Aquanum • 7 Mayıs 2005 22:04 • #464559
    O halde niye girdin sinavlara ;)
  • dexter_holland • 7 Mayıs 2005 22:20 • #464562
    sonradan anladım mezun olanların öğretmenlikten başka meslek sahibi olamadıklarını, çocuktum, hayallerim vardı, norah jones o zamanlar çıksaydı idolüm olurdu. ama şimdi anladım ki bu ülkede müzisyen olmak zor. insan 10 yaşındayken düşünemiyo böyle şeyleri...
  • ZoyaH • 7 Mayıs 2005 23:03 • #464571
    daha öncede denildiği gibi herkes okuyamıyo zaten konservatuvarda...insanlar torpilin çok döndüğünü söler bu sadece konservatuvar için değil herşeyde bu böledir aslında..her işte, meslekte torpil döner..konservatuvarda fazla yaramaz çünkü bi yerden sora torpil insanı kurtarmaz..hele ki yaptınız iş müzikse..çünkü herşey yeteneğin olup olmadına bakıyo..
  • C-None • 8 Mayıs 2005 20:04 • #464714
    bence de torpilden şikayet edilebilir ki bu türkiyenin her yerinde söz konusu olduğu için burası bu tarz şikayetlerle dolup taşardı..kaldı ki topic'i açan varlık torpilden bahsetmiyor buna eminim...
  • nuri • 9 Mayıs 2005 15:23 • #464913
    torpilden bahsetmiyorum zaten çok konservatuar mensubu olupta piyasada bulunan müziğin kalitesinin düşüklüğünden bahsediyorum
    ondan sonra ağlıyorlar yav adam okullu değil gelip meşhur oluyor
    bence kendini önce yüz kere tartıya sokup çıkarması gerekir girmeden önce konservatuara okey mi?