-
Bilmeyen olabilir. Cahillikle alakası yok ayrıca. Anlam olarak söylemedim zaten. Edonkey p2p network konsepti üzerine kurulu Emule da başka bir kaç program gibi. Birbirinin sunucularını ve veritabanlarını kullanıyorlar.
Onur
-
warez bence tek kelime ile harika şarkıların boyutlarına göre onların download hızını arttırıyor.. baya sağlam bişey tavsiye ederim.. istediğin şarkıyıda rahat buluyorsun
-
kesinlikle DC++ !!!
simdi anlatmasi uzun sürer, en iyisi google'de arastirin kesinlikle daha iyi bi paylasim programi olamaz!
-
kesinlikle DC++ !!!
bunları bi arad kullanınca acyip kasıyor makinayı bir de türkçe içerik en iyi hangisinde bulunur acaba?
-
emule!!
ben emule derim...arşivi çok sağlam.biraz geç indirmeye başlıyo yani prog.ı açtığınız zaman en az 1-2 saat beklemeniz lazım sıraya koyması için...ama 1-2 saat sonra harikalar yaratıp 30 kb/sn gibi bi değere ulaşabilirsiniz yüksek hızlı bir bağlantıyla....başka yerlerde bulamadıklarınızı burda bulabilrsiniz..iddaa ediyorum.. :)
-
emule freeangel
emule freeangel modu
18 günde 11 GB.
bizzat yaşadım
-
emule freeangel
32 günde 20 gb bende :))
-
emule freeangel
eğer freeangel'da ise bu 20 GB hem senin adına hem de kendi adıma çok mutlu oldum!!! :D :D
-
emule freeangel
evet freeangel benimki de!!harbi süper downloadlar tüm hızıyla devam...bizden daha falza performans sağlayanlar var ama hadi bakalım bu da yeter...
-
emule freeangel
daha kimse bilmiyor sanırım ama dünyada arese taklit gibi yapılan ama inanılmaz hızlı bir program var5 yukarda sadece bir kişi yazmış
Warez arkadaşlar en hızlısı internetten bakabilirsiniz..
Emule mükemmel değil
1.Sürekli açık kalmalı puan alırsınız hızlanır yoksa yavaştır..
2.Çok kapsamlıdır Herkese hitap etmez.