-
Ben ağırlıklı olarak senfonik dinlememe rağmen Rammstein benim çok hoşuma gitmişti ilk dinlediğim yıllarda... Gitar tonları ve müziğin akışı çok iyi bence... Yukarıda bi arkadaşım ''sözleri ingilizce olmamasına rağmen kendini sevdirmiş bi grup'' demiş çokta güzel demiş... Çoğu kişi sözleri anlamadan dinliyor ve seviyor, anlayanlar ayrı bi zevk alıyor(benim gibi)... Bu topicte bi arkadaşımda ''gösteriş meraklıları kırolar'' demiş, bencede gösteriş meraklıları ama kıro oldukları hakkında hemfikir değilim... Şunu kabul etmek lazımki dünyanın en iyi sahne showlarını bu grup yapıyor(itiraz eden olmasın elimde belgeler var:D...)
-
eyw. kusura bakma yanlış okumuşum :) evet ingilizce yapmamalarına rağmen baya tutulmuşlar sana katılıyorum :):)
-
Alman manyakları onlar..:)
Ama ne kendilerini ne de müziklerinin sevmem..Ama sahne şovları çok iyimiş...
-
Sahne Olayı
Sahne şovlarını Michael Jackson'ın bile imrendiği bir grup. Ateş olayını ok kullanırlar. Triple X filminde seyircilerin üzerinden yanan ok atıyodu amcamlar :D
Aşmış herifler ne diyim...
Riffler konusunda ise kolaycılar baya bi :) Ama sonuca bakmak lazım. Birçok grubun/parçanın riffleri de hep kolay değil mi zaten? (Iced Earth-Dark Tranquility vs.)
-
: ) ) ) )
hatırlatmanda guzel kardes bılmemek ayıp degıl ögrenmemek ayıp haklı nofix bıraz araştır bence : ) )
-
-
bende de klıplerı var isteyen varsa bır tane atabılırım atmosfer'leri çok guzel yapmıslar samkı gercekcı abı harbıden yapmısler yanı dıcek laf yok yalanmı??? fetus
-
Sahne Olayı
Bence sahne olayları da mükemmel,ne zaman Rammstein dinlesem yerimde duramıyorum.
The Wolfram
-
Sahne Olayı
kolaymı?..:)))
-
endustriyel sapkınlar...beğenene lafım olmaz elbet.belki sevmeyisiimin en önemli nedeni 2 yıldır almanca okumama rağmen hala bisey anlayamamıs olmamdır,almancayı sevmeyismdir..