-
nerden bileceksin ki? çoğumuzun da dinleme amacı aynı. herifin sesi mükemmel.
-
dooru herkesin bu konuda birleşmesi güzel..tip sate yok ama bazılarında tipte birleşme olayına uyus oluyorum
-
dope show
-
killing us
10 Mayıs 2005 Salı / 18:54
sokaktaki çocuk benim gibi dinnemiyo ama aradaki fark bu..ona bakarsan inşaattaki işçi de metallica dinniyorum dio
Niye inşaattaki işçi metallica dinleyemez mi ??
Metallica sadece senin gibi hazırcıların müziği mi ??
Metallica elemanlarının 80lerin başında ne tür işlerde çalıştığını biliyor musun ?
Amerikada thrash metal dinleyen kitlenin hangi sınıf olduğundan haberin var mı ?
Metallica hangi sözlerle, hangi görüşlerle yola çıktı biliyor musun ?
Bir şey bildiğin yok senin, özentisin hepsi bu.
-
nesin sen yaa çingen falan mısın?nooluyo sana düzgün konuş!istediimi söylerim, bu benim düşüncem senin böyle konuşmanı gerektirmez!bi dahakine daha saygılı ol!terbiyemi bozma!
-
oh yeah!!
-
Çingeneyim, bir problem mi var ??
Bilmeden konuşma öyleyse, sizin gibilerle değil müziği hayatı paylaşmaktan bile utanıyorum.
Şekil olsun, imaj olsun diye müzik dinleyen, fikir yoksunu insanlarsınız siz.
-
yaa sen ne diosun olm yaa?sen beni tanıyon mu ki bu kadar kesin ve net kendinden emin konuşuyosun?!bence sen müziği bi kompleks haline getirmiş özenti avcısı bi insansın!her gördüğünü tehlike ve özenti olarak gören kendi varlığından habersiz ne olduğunu sapıtmış kendi halinde bi insansın!sen kimseyle böyle konuşamazsın!biraz büyü de çevrendekileri gör!millete laf yetiştirip durma!herkes sen değil!tek müzikçi sen de değilsin!bu dünyada senden başka bi trilyon insan var gerçek müzik aşığı!biri de benim!doğru konuşsan iyi olur!
-
1 trilyon insan!! way anam way..
-
yaa?ööyle işte..sen değilsin tek yani..