-
bu mesajı da 10 kere göndermesem daa iyi olcak..
-
Geçenlerde bir cafeye gittim arkadasla düs sokag1 sakinlari çal1yordu. Garson ne istersiniz dediginde su CD yi ç1kar1n lütfen dedim...
keh keh..
-
Tek kelimeyle "muhteşem" bir grup...Kendini dinletebilen nadir Türk gruplardan biri...Murat Yılmazyıldırım hayallerini , umutlarını , düşlerini ve mutsuzluklarını dökmüştür , Murat Çelik ise eşsiz bestelerini dökmüştür ortaya..."Gayret Et Güzelim" başta olmak üzere "bütün" şarkıları dinlenmelidir...
"Düşlerin ressamı" Murat Yılmazyıldırım bir röportajında : "Param olsa her ay bir albüm çıkartırdım" demişti...Bu da demek oluyor ki , çok uzun bir süre daha bu insanın hayatını , zihnindeki en küçük bir kırıntıyı paylaşmaya devam edeceğiz :D
-
Düş sokağı bence,Farklı bi kategori... yani insan ona ya aşık olur, ya da nefret eder... Ben hayatını onun izinde sürdürenlerdenim... Çünkü bende bir düş sokağı sakiniyim...
-
BEnim bi arkadaşımın lafı var düş sokağı sakinleri çalmak zorunda kalırsam müziği bırakırım diye..Ben pekte haksız bulmuyorum..
-
iyidir ya şarkıları falan güzel veya sözleri bya güzeldir.. ben beğenirim ama artık müzik yapmayacaklar diye biliyorum
-
mızmız bir grup. vıcık vıcık melankoli ve beylik laflar. ortada doğru dürüsüt grup yokken peydah olmuş bir amatör heyecan.
-
kaç yıllık grup için fazla bilmiş bi mesaj olmuş amatör falan bende pek dinlemem ama gayret et ve hüzün kovan kuşu iyi şarkılar zaten artık böyle bi grup yok bildiğim kadarıyla
hüzün kovan kuşu gelmiş gecenin yanağına konuvermiş
ay tenli aşık şarkıma karşılık vermişş.....
-
bir iki şarkıları tutuldu, onun dışında fos.. bi de murat yılmazyıldırım mıdır nedir!! ulan bu kadar karga sesli bi herif olabilir mi?? bari piyasa beste yapsın, satsın da yolunu bulsun.. iyi söz yazcam diye melodiyi b.k ediyo zannımca..
-
Bencew gerçekten kaliteli bir grup