-
'o ne' diye sormayın, bizim arkadaşların gurubu, çok iyi çalıyolar, pazartesi günü 6,7 arası ytü bahar şenliklerindeler...ben onların cover demolarını, şarkıların orjinal versiyonundan daha çok seviyorum...bizim basçının abisinin gurubu, kesin dinleyin derim...
-
kesiiiin dinleyin...
-
valla söz almadan bırakmam bu işin peşini...geliceksiniz :)
-
ok gelcezde grup dandik çıkarsa seni nerde bulcaz??hani dövmek felan icab ederse:))))
-
ben orda olucam zaten, çok seviyorum elemanları, çok iyiler, memnun kalıcaksın emin ol...inşallah herkes gelir...
-
Ben gelmiycem nolur kusura bakma kendimi nasıl affetirebilirim sana :))
-
valla, muhtemelen, biz de bi konsere çıkarız yakın bi zamanda, ona gelirsin,affederim tamam? :))) ama gerçekten gelmeye çalış bence,beğeneceksin yani...
-
Eyvallah söz ona gelecem :P Kharon'ada gelirim ama sakaryada okuyan biri olarak bütün yol yiyecek içecek masraflarımı karşılaman lazım ve pazartesi finaller başlıyo..Beni ders çalıştırman lazım??Uyarmı :))
-
mazeret kabul etmiyoruz aslında, ama bu seferlik böyle olsun, bende demoları var, istersen gönderebilirim sana, garaja da haber ekliycem ama çocuklara sormam lazım önce, sonuçta ben sadece bi hayranlarıyım :)