-
aslında başlığa bakınca pop türü bişeyler gibi görünsede.
ve şarkıyı dinleyenler bilirler kahinliğe gerek olmasada
yazmak istedim.
İlhan ŞEŞEN gene manyak bir şarkı yazmış
sana gülüm demiştim ya o gül soldu
sana bu son demiştim ya o gün sondu
dinlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim.
tüm seçkin müzik marketlerden ısrarla isteyiniz.
yok daha gelmedi felan derse ısrar ediniz
-
itiraf edeyim şaşırdım ama çok da mutlu oldum.
yazdığının ne olduğunu görmeden önce rock müzik kapsamında bir şeyle karşılaşacağımı sandım. ama ilhan şeşen demişsin. yüksek oranda rock ve metal görüyoruz çünkü buralarda. :)
"feel like i'm falling down
say hello to the ground
do you feel like you're falling down?"
Ben Kweller- Falling
bu da benim favorim
bu aralar
-
ilhan şeşen yaw...
bitirdi beni şarkı manyak bişey
-
türkiye genelinde bu yaz yalın çok tutulacak gibi gözüküyo.. ama gençler bu yaz kurbanla coşacak!! yurtdışında da neyin ne olacağı belli olmaz, bu konu hakkında konuşmak istemiyorum..
-
bu yazın favori şarkısı, oasis'den wonderwall olacak gibi :) biz bi cover yaptık şarkıya, o kadar güzel oldu ki, herkes (yani bilmeyen, ama bilse albümü alma potansiyeli olan)neymiş bunun aslı deyip morning glory albümünü alıcak, oasis albüm satışlarında zirveye oturucak, sadece yazda değil bütün sene dillerden düşmeyecek bu şarkı :) çok güzel bi şarkıymış da, bi bizim cover yapmamız gerekiyomuş meğer...şimdi o eksiği de tamamladık... :)
-
çok kral şarkıdır o.. akustikle tablarını indirip çaldığımda çok mesut olmuştum!! lisede sınıfta bile çaldım ama sesim b.k gibidir rezil oldum o ayrı konu..
-
benim de ses kötü, black metal yaptık şarkıyı :) şaka tabi bu :)gerçekten güzel olduğunu düşünüyorum ama. fazla oynamadık üzerinde de güzel bi kaç şey kattık araya,yakında kaydedicez muhtemelen,vericem kral tiviye,dinlersiniz :)
-
üstüne para ister onlar :P neyse kolay gelsin!!