-
Bu sene sizce kimler gelecek ve gidecekmisiniz??
-
Sanane? :)) Ya kimlerin gelceği belli değil..Yine rock adı altında pop grupları gelecek ama..İnşallah geçen sene iggy pop'un getiren elemanlar onun kalitesinde bi grup getirirler..Keşke alternative sahnede dj'ler yerine amatör bi kaç grupta serpiştirseler..
-
haklısın djler yerine amatör gruplara bu şansı vermeliler.rhcp gelcek diye bir söylenti var ama yalan olur bence..
-
biraz alakasız olcak ama bu sene h2005 var di mi
-
Rock'N Coke her zamanki gibi rock n boke olcak
-
güzel olur alırım tayfayı kurarım çadırı oyun bölümünde oyun oynarım deli gibi içerim akşam gitar falan takılırız yine...Arada sahneyi takip ederiz akşam falan 2 gün paşa paşa süper geçer işte olayı büyütmemek lazım takıl eğlen falan işte
-
valla doğru... ortam,club,parti oh, daha ne soruyosunuz kim geliyo falan :)
-
o h2005 dediğin yıl arttıkça ismi değişen birşey değil ismi h2000 onun..Ayrıca organizasyon olarak çok kötü bir organizasyondu napcaksınki.Ama underground gruplar geliyodu güzeldi.Muse'u getirmeleri dışında pek bir olayları yoktu bence..Tuvaletleri rezaletti..2 gün tutmuştum valla...
-
gene mi sen:)
-
He ben msn'e giremiyorumm girdimmi çıkamam ders çalışcam abi finallerim var :(( HAftaya yapıyoruz dimi studyo??akdeniz akşamlarını ben çıkartamadım onu çalamayız kasar :))