arkadaslar herkes biliyordur ki punk ile gunumuzde yapılan punk aynı degil eskiden anarsi ,siyaset gibi konular barındıran punk simdi ise genclik sorunları ve genclik yasantısını inceler duruma geldi hem sözlerin icerigi bakımından hem de sarkıların sertligi bakımından eskisinden cok farklı gunumuz punk muzigi.
asıl mevzu su ben bir yerde neo-punk terimini duymustum neo-punk bugunun punk soundu mudur??
eger oyleyse cok daha dogru olur cunku eskisiyle yenisi arasında cok fark var...
oo ayırt etme şekli newschool ile oldschool oluyo genelde..Ama newschool diyince hemen salak mtv gruplarını sayarlar oda beni rahatsız eden bi konudur..Onlar zaten punk değil zibidi...
The PuNKiLLeR sen bi ara kurban için kısmi punk yapıyo diyenmiydin..merak ettim o olmaya bilirsin..birisi bana öyle bişeyler yazmıştıda ona göre bişey söyliycem..eyw
The PuNKiLLeR sen bi ara kurban için kısmi punk yapıyo diyenmiydin..merak ettim o olmaya bilirsin..birisi bana öyle bişeyler yazmıştıda ona göre bişey söyliycem..eyw
ben ??? arkadas sen icip te gelme buraya yaa :)) ben o kisi degilim kurban dinlemem pek 2-3 sarkısını bilirim onlar da cover oldugundan kulak asinalıgı...