-
merak ettim de acaba aranızda bu aptal kızdan nefret eden var mı? neden bilmiyorum ama ben nefret ediyorum hareketlerinden, şarkılarından (özellikle de sözlerinden). ilk gördüğümde hiç olmazsa güzel demiştim ama o da makyaj harikalarından biriymiş. tamam çok güzel bir ses rengi var ama kullanmadıktan sonra kime yarar o ses? bu konu daha önce açıldıysa özürler.
-
Bu anti avrillerin açtığı 34578345. topic
-
valla bi bakayım dedim ama bulamadım, daha doğrusu o kadar geriye gidemedim. neyse bi arıyim bari. siz görmezden gelin bunu öyleyse...
-
Yaa bu da güzel.:genelde hep sanane falan derler halbuki söylmek lazım bıktık hep aynı topicleri görmekten..Hadi kolay gele :))
-
yine mi avril?? avril lavini seviyo olsaydım bile bu kadar bıktırıcı topiklerden sonra nefret ederdim..
-
iyi yaa, bikaç tane daha açayım bari ;p
-
avril'in boyu 1.55miş lem dooru mu?!?!?!miniminnaacık..
-
:)) onu bilmem ama o kadar da kötü değil bazı şarkıları benim hoşuma gidiyor ama kendisi özürlü gibi geliyor bana :D
-
Ben de sevmiyorum o kızı. Mahvetmiş Fuel'i(Metallica). Sözleri de çok saçma ayrıca. Canlı olduğu zaman sesi de çok kötü.
-
Ben ediyorum Bu salağa soruyorlar bir röpörtajda Feminist misiniz diye o da anllamadım diyo yorum sizin karar sizin