-
ankara'ya da gelin bi ara ama aynı repertuvarı çalın ok??
-
gelecek günlerde niye olmasın. umarım. repertuara sadece dogs u eklemek istiyoruz ama.
-
gelicem kesin,yav böyle yazıyosunuz aklım kalıyo ya,biz çok heves ettik bahar şenliklerine,ama olmadı,vokal sorunu işte...neyse inşallah seneye ben de sizi,guns n' roses dinlemeye davet ederim yıldıza ya da mimar sinana...ama buna kesin gelicem,hatta tam kadro geliyoruz elemanlarla, bekleyin bizi :)
-
bekliyoruz hararetle:)
-
yolu gözümde büyütmesem bende gelirim..gelmek isterim..
neyse cuma bi olsun bakalım:p
-
o astromony domine hariç pek pink floyd göremedim ben ama. biraz daha eskiler çalın lütfen. progressive rock'ın adını yükseltmeye bakalım.
-
Hey you da koysanis iyi olur gecen hafta odtu senliklerindeydin bi grup coverladı sarkıyı oldukca da guzel oldu
-
5 saat birşey değil ki:) gönüller bir olsun... beklerim, ev sahipliği namına da elimden geleni yaparım:)
-
şu an repertuarı genişletemeyiz, bir gün kaldı:) ama ilerleyen günlerde king crimson, yes gibi grupların coverlarını da yapmaya çalışacağız. bu arada barrett olayını başka bir yerde etraflıca konuşabiliriz:)beklerim
-
bir başka sefere... kesinlikle çalacağız ama. beklerim(55. kez beklerim diyorum ama cidden bekliyorum:))