-
Nicholas diye bi elamnımız var..bu elaman bir kızla(victoria) ilgili garip rüyalar görmekte.ve durum gitgide büyüyerek oun rahatsız eder.çözüm için bir hipnoterapiste gider.hipnoterapist de nicholası hipnoz etmek suretiyle onun bilinçaltına inerek gördüğü rüyaların anlamını bulmaya çalışır.ve sonuç şudur:
1928 yıllında(ki overture 1928 adlı entrumental paçadan ve dance of eternity deki o döneme ait jorda rudess ın piyano melodisinden anlaşılmakta)meydana gelen bir olaydır bu.victoria ismindeki bir kız sleeper(julian) la aşk yaşamaktadır.ve sleeper ın miracle isminde bir de kardeşi vardır(bkz. images and words/metropolis part 1-the miracle and the sleeper).victoria bi süreliğine(bu süreden emin değilim bir gece de olabilir) sleeper'ı kardeşi miracle ile aldatır.sonra tekrar sleeper a döner.ama bunu miracle hazmedemez,onları aşkını,victoria yı kıskanır.victoria ya obsesif bir biçimde bağlanır,belki de psikolojik bir rahatsızlığı vardır.ve sonunda sleeper la victoria nın buluştuğu bir gece,miracle bunları basarak önce sleeperi-kardeşini-sonra da victoria yı öldürür("open your eyes victoria" nidaları bu ölümün hemen öncesinde miracle dan yükselmektedir)ve olaya intihar süs verir..nicholas ise bütün bu olanları o hipnoz sırasında görmektedir ve de bilmektedir.çünkü nicholas victoria nın reankarnesidir..ve son parça finallyy free nin son kelimeleri hynotherapist:open you eyes nicholas! nicholas:ahhh! hipnoterapist nicholas ı öldürmüştür..çünkü hipnoterapist de miracle ın reankarnesidir!
bu masal da burda biter...
-
yaa eft ben islemiştim ama bi .ok annamamıştım.çok sağol çok iyi oldu..ah yasııık aşıkları üsmeyin...
-
oh be rahatladım..
-
?
-
ne be? ?
-
Güzel bir hikayeymiş.
-
acayip sagolun arkadaşlar ... bu arada bununla ilgili bi de kayıt göndersenize bana?? olur mu???
-
Dream Thater hayranlarıda Sleeper'ın reenkarnesi boynuzlu boynuzlu ezik ezik dolanıyorlar :D Bu kadar saçma bir senaryomu olur yaa .
King Diamond - The Eye'ı Abigail'i inceleyin senaryo için.
-
hade lan ne guzel hikaye iste sen birde konseri izle o goruntulerle de buturnlesince cok daha guzel oluyor
-
süpermiş bab ya acayip tuttumm.