-
alala 100 tane aynı anketten wear
-
üyeliği bir hafta önce başlamış bir arkadaşımızsın bakıyorum çabuk bıkmışsın.
-
abi be var ki olamaz mı sıkıntı uykusuzluk yapcak bişe yok geliyoruz forum lara...
ya
-
İyide her uykusuz kalan topic açsa vay halimize yapıcı şeyler açarsan iyi olur..BAkırköydede en iyi studyo cangöz(1 yıldır gitmiyorum ama)
-
cangözü biliyorum birde 911 altona rocckmarket felan var onlar nası? biliyo nmu
bu arada sen bi butun konuları oku benimkilerin onların yanında nası kaldığına ola karar wer(awdhaaasjıd)
birde beyolu tunuelde acil diye biyer var orası nasıl
-
rockmarket bilmiyomda mavigöz var birde bakırköyde orasıda çok vasat bas anfisi falan yok mixerden bağlıyoo adam..Beyoğlunda da 50 tane studyo var ama ucuz idare eden bi yer fanus..Sakaryadayım 2 senedir bilmiyorum valla uzağım kusura bakma ;)
-
tmm bi de yarın taximden tunele nası gitcez..:??????
-
Ciddimisin??İStiklali arkana al işte direk yürü..Solunda para isteyen şarapçının hemen solunda uzun saçlı metalcinin hemen karşısı :))
-
abi ben bebekten halkalıya geçtim orda kalıyorum.2 senedir oralara girmiyorum unuttum yani.. çaktın şunu doru durus anlat ya ne şarapçısı:DDD
-
Yaa indinya dolmuştan falan herneyse..Burger'ı arkana alıp istiklalde düm düz yürüycen.İStiklalin sonunda işte tünel..Her yerde müzik dükkanı falan var işte..Anladınmı?Anlamadıysan kroki çizem..