-
yüzde kaç olur payı yani çokmu azmı hiçmi
bu 3 ünü istiyorum
-
videolarında hiç hatun kullanmayan gruplar şarkıcılar vardır yurtdışında.. ama türkiye'de yok!! türkiye'de insanlar cinselliğe aç, bizimkiler de koyuyolar kliplere... töbe töbe!!
-
sınırlanamaz ki... ne kadar hissediyorsan o kadar koyarın içine.
-
video klipten mi bahsediyorsun yoksa müzikten mi?
müzikte neden olmasın ki..video kliplerde ne olduğu umrumda değil zaten.
-
atıyorum bir şarkı neden bi cinsel birleşmeyi anlatmasın?
erotomania diye bir aşrkı var..bu konuda incelenmesi gereken enstrmental bi parça.
-
müzikte demiş arkadaş özür diliyorum herkesten..
içim dolmuş bu konuda aklım direk oraya kaydı..
-
bir de offspring in me and my old lady si var. o kadar fazla değil ama içeriği. benim hayatım boyunca en sevdiğim şarkı diyebiliriz.
-
Bir de Blink182 - Fuck a dog var ;)
-
Valla bence müzik adam gibi olduktn sonra farketmez. Ekrana iki popo sallayıp müzik yapmamak ise çoğu popçunun tercihi. Tabii ergenlik çağındaki kızları sömüren blue, justin timberlake, backstreet boys, car curt gruplara da ayrıca gıcık kaparım.
-
Dream Theater-Home'da sevişme sırasında bir kadının(victoria) zevk nidaları sağ kanaldan yükselmektedir..Zira parçada victoria ve miracle in sevişmesi anlatılıyor,ki bu durmda "erotizmin burda işi ne?" demek çok saçma sanki..şarkı sözleri anlatıyosa elden ne gelir..tabi bir C-None ın bahsettiği enstrumental parçalar var ki bunları ayrı bi kefede tutmak lazım,notalar kelimelere benzemez netekim..