-
bu şarkı super ömrümüm sonuna kadar hiç sıkılmadan dinlerim ben bunu dediğimiz şarkılardan neden bir zaman sonra mutlaka sıkılırız.Cevabını isterseniz bir örnekle açıklayayım:denizcilikte teknesiyle adam devamlı ilgilenir fakat hiçbir zaman o teknede ahrıza bitmez.Bittiği zamanda adam teknesini satarmış.Burda olduğu gibi.İnsan parçada devamlı yenişeyler bulur.Fakat artık yeni şeyler bulamayınca yani artık o parçayı çözmüşsünüzdür demektir.Bu sefer o parçadan artık sıkılmaya başlarsınız ve onu değiştirisiniz yeni bir piyasa şarkıyla(çok parça kullandım.parçalar alınmasın(güzel parça hani))
-
bu şarkı super ömrümüm sonuna kadar hiç sıkılmadan dinlerim ben bunu dediğimiz şarkılardan neden bir zaman sonra mutlaka sıkılırız
yok öyle bir şey...
-
çok parça kullandım.parçalar alınmasın
iğhhhh...
Çok absürüt bi örnek olmuş.Fıkra gibi..
-
ya millet gündeme gelmek için aptal aptal topicler açıyor anlamadım gitti nedri bu herkes beni tanısın nidaları nedir bu kendini bilmezlik nedir bu asilik allah allah ya
-
Söylediklerinde hiçbir doğruluk payı yok. Sevdiği şarkıdan insan neden bıksın ya? Mesela ben hard rock dinlemeye ilk başladığımdan beri hep Fade to Black'e taptım, hâlâ da taparım. İnsanın böyle şarkılardan bıkıp bir kenara atması olanaksız. Birçok şarkı beynime kazınmıştır, ama hala kazımaya devam ederim ben.
-
Fade To Black, One... Özellikle One'ı yaklaşık 10 senedir dinliyorum ve hala sıkılmadım, sıkılıcağımıda sanmıyorum...
-
unforgiven II
sıkılmadım sıkılmıycam
-
Örnekler çoğaltılabilir. Sonuçta güzel şarkı kendinden bıktırmaz, bıktırıyorsa güzel değildir zaten.
-
Quenn - Bohemian Rhapsody
-
siktirir aslina bakarsaniz bir sarkinin sizi sasirtmasi gereklidir eyer tum sololariyla sozleriyle herseyiyile ezberlediyseniz o sarki beyninizde calar zaten ne gerek varki onu dinlemeye ama bir sure sonra unutmaya basladikca tekrar donup dinlemekte yarar var :)