-
RiMY RiMY LEY
türkçesi:JANTLI JANTLI YUMURTLA:))
-
ya tv de isledm yunanistan ın şarkısı arapça bir şarkıyla aynı besteye sahip,bu şarkı türkiyede bi zamanlar çok ünlü olan bir şarkıydı ve bu şarkının ritmi de aynı sesi kısmışlar avare yani bu arapça şarkının sesini danslara uyarlamışlar tamamen sanki eurovision da avare şarkısıyla çıkmışlar gibi duruyo..saten horonu da bisden çaldıklarını da söyledi tv de..belki de türkiyenin yunanistana 12 puan vermesi bir tepkiydi artık bunu düşünüyorum..
-
Alın size yeni bir tartışma boyutu:Yunanlılar kemençenin kendilerine ait olduğunu iddia ederler.Taa pontus dönemlerinden kalma bir enstrüman olduğunu söyler dururlar..Hatta ünlü kemençecileri vardı,Kemençeci Nikolaki diye...Bu onların iddiası,benim değil ha bana yüklenmesin kimse!
-
Ben yunanistan ve ingiltereyi beğendim valla ama biz 12 puan ı verelim onlar zırnık koklatmasın haklılar ama ses desen yok bizimkinde fizik desen yok , hintliler gibi davullara bilmem nelere 2 vurdular tamam ama en azından komşuluk kardeşlik açısından bişiler verebilirlerdi...
-
Hooooooooopppppsss orda dursunlaaar Kemençe Bizim Ülkemizin Karadenizimin çalgısıdır çok oluyorlar ama yaaa
-
bunlar yakında siz de rumsunuz derse kimse şaşırmasın ne görse bizim diyo aç gözlüler ince belli çay bardaklarımızda ilk yunanlılar çıkarmış öyle sölemişler...yakında dünyayı biz yarattık açıklaması gelecektir herkes hazırlıklı olsun :D:D
-
Ama tarihimizde var.Örneğin Tatyos Efendi,Markos Paşa...Rivayete göre bir çok eser rum kökenli KONYALIM bile:)
-
şimdi cidden işin birde o kısmı var selçuklu gelip alana kadar onlar yaşıyordu buralarda aga şimdi biz geldik...sieeee len dedik bunlara bunlar ağlayarak gittiler şimdi bunlar yakında kalkıp aslında osmanlı tokatı bizim bir mitolojik sex kahramanımız var ondan çalıntı derlerse asıl siz ona şaşırmayın derim ben :)
-
sevtuğ kasapbaşoğlu tıp dalında dna üzerine eğitim görmüştür. ilk klibi sanırım yonca evcimikle idi daha sonra serdar ortaç ın kliplerinde oynadı
benim neyim eskik
-
tarık mengüç-şakşuka nın elektronik ritmleri yerine biraz daha davul ve darbuka eklenseydi ve eurovisiona bu şarkıyla vede aynı dansçılarla katılınsaydı..............................................................................................................................................0000.000.............................................................0....0..0............................................................0000.000.............................................................0....0..0............................................................0....000..................................................................................................................