Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

THE RASMUSÇULAR

• begum • 22 Mayıs 2005 15:20 • #467626
    ya şu kolonilere falan bakıyorumda ilk 5 de devamlı rasmusçular oluyo.ve garajda rasmus fanatiği çok.öz geçmişlerini irdelememiş olsamda bildiğim kadarıyla eski 1 grup olmasa gerek.yani kalkıp 1 sexpistolla falan yarışamazlar.zaten ne tarz müzik yaptıları meçhul...rockn coke ta iyi 1 performans sergilemişlerdi güzel bu ama ne bileyim o kadar abartılacak 1 grup değil.ne buluyolar anlamıyorum.özellikle kızlar çok seviyo.ama genelde konuştuğum kızlarda yaptığı müziğe değil vokalin şu lauri midir nedir tipine bakıyolar.in the shadows tan başka sağlam şarkıları var mı??
  • craSSa • 22 Mayıs 2005 15:29 • #467628
    Herhangi bir lise grubundan çok ta farkları yok gözümde. En iyi şarkıları bile bende tiksinti yaratabildiği için kutluyorum elemanları. Her grup başaramaz bunu.
  • yarens • 14 Haziran 2005 23:41 • #472771
    blue daha mı iyi yani ?öggggggggg
    hem şarkıları güzel siz sadece in the shadows u biliyor olabilirsiniz ama guilty daha güzel bir de eski gruplar 1994 de çıkmışlar tamam mı?
  • dexter_holland • 14 Haziran 2005 23:43 • #472772
    blue kesinlike daha iyi
  • punk_girl_punk • 15 Haziran 2005 11:48 • #472820
    lauriyi sevenler alınmasın onun üzerine kusasım geliyor sesine bişi demiyorum ama tipine bakılmaz yani benim fikrim dedim ya sevenler alınmasın zaten süper dehşet biş değiller ama vokallerinde iyi ses var
    p_L_a_C_e_B_o
  • Affedilmeyen • 15 Haziran 2005 12:04 • #472824
    siz ne zaman herşeyin en iyisinden almanız gerektiğini öğreneceksiniz ?
    her grubun iyi bir şarkısı vardır her sanatcının vardır.
    mesela Orhan Gnecebay atıyorum 500 şarkı yapmıştır ama yaptığı 3 ya da 5 tane şarkı vardırki dinlerim yani. bu beni arabeskçi yapmaz.
    aynı şekilde her tür müzikden almışımdır birkaç şarkı.
    ama hiç bir zaman aman allahım sen bu müzikde ne buluyorsun gel benim dinlediğimi dinle hak yolunu bul deme ukalalığını kendimde bulabilmiş değilim.
    sizin öö kaka diye bahsettiğiniz insanlar eminmki bişeyler yapmışlarki burada tartışılıyorlar.
    blue mesela . ben dinliyorum. elton john gibi bir isim onlarla düet yapmış. bir değer vermiş. bence sizde verin
    bence sizde artık bişeyci olmakdan vazgeçin. partizanlık gibi takım tutar gibi müzik dinlemeyin. herşeyin güzelinden seçerek alın
  • craSSa • 15 Haziran 2005 14:03 • #472835
    Hooop hemşerim seçmece yok mıncıklama. Sonra ezikleri elimde kalıyor. Salça mı yapıcam onları?
  • yarens • 21 Haziran 2005 16:05 • #473900
    blue kesinlikle iğrenç ötesi ve çok kıro
  • yarens • 21 Haziran 2005 16:19 • #473902
    bence hiç de öyle değil çok tutulan kıro grupların solistlerinden kat kat daha güzel bir tarzı var.
  • eUrYDIke • 21 Haziran 2005 16:41 • #473904
    yaa sıkı bi the rasmus dinleyicisi olmasam da son albümlerinin güzel olduğunu düşünüyorum..hatta baya bi tutulan in the shadows'tan daha güzel şarkılar var..the rasmus'un sadece in the shadows'tan ibaret olmadığının (-ki olmadığı biliniyor) anlaşılması için diğer şarkıların önyargısızca dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum..
    not like the other girls,in my ife,funeral song..gibi...

not:blue'nun konuyla,the rasmus'la ne alakası olduğunu pek anlamadım..