-
biri kendi calismalari digeri de iced earth le ortak olarak cikacak olan demons&wizards2 : Touched by the crimson king bu albumun kapagi ve playlist i hazir bile simdiden . album stephen kingin karakule serisine gondermeler yapmis hatta demo olarak sitede yayinlana sarkini adi The Gunslinger(silahsor)ayrica bir led zeppelin sarkisi olan Immigrant Song a da yer vermisler albumlerinde .
(haberler www.blind-guardian.com sitesinden alinmistir)
-
SÜPER!!!Heycanlandım şimdiden.
-
Demek ki:
1-Hemen kara kule serisini silip süpürüyorum
2-Bekliyorum
3-Hobareeeey!!!!
-
bende su an ilk kitabi okumaktayim silahsor . oku bence sende cok guzel kitap
-
demons&wizards2 ilki kadar güzelse hobarey derim başka bişe demem!!!
-
blind guardian ın ne zaman kotu bir sey yaptıgını gordun. her zaman ileriye adım atan bir gruptur ve a night at the opera da en kaliteli albumleridir. demons&wizards2 belki en iyisi olmaz ama grubun kendi albumleri ciktiginda oda 5 ay sona falam cıkar iste o zaman dunya sarsilcak
-
yahu soulforged'cum haftalara önce bu haberi verdim ben millete be yahu..gıcık oldum sen de tekrar söyleyince.:))
bu arada uzun süre sonra Hansi'den yeni birşeyler duymak tüylerimi diken diken etti, sitede dinleyince The Gunslinger'ı resmen dağılmıştım. mükemmel olmama olasılığı çok düşük.
Blind Guardian'ın yeni albümü ise 2006 yazından önce çıkmayacak onu da hatırlatayım. 2007 için de orkestral bir projeleri var. kim bilir türkiyeye metallica'nın yaptığı gibi senfoni orkestrasi ile gelirler bizde salyalar içinde kalırız falan filan.
A Night at the Opera için söylediklerine katılıyorum bu arada.
-
pardon oyleyse zaten bu siteye uye olalı bir hafta oldu ondan dolayı gormemisimdir senin mesajını olsun tekrar gundeeme getirmis olduk bir nevii bg den kotu bir album cıkmaz merak etme Gunslinger a da alısırsın dinleye dinleye