-
mesela ben spawn ın, star wars un, matrix üçlemesinin,queen of the damned ın,trainspotting in, soundtracklerine hastayım.aklıma daha gelirse de eklicem siz hangi filmlerin soundtracklerini seviyosunuz?
-
birileri inatla açtığım forumların aynısını açıyo ama hadi hayırlısı..biraz sabır biraz dikkat..biraz inceleyelim ortalığı ne var ne yok sonra başlık açalım lütfen..
-
allalaaaa senin açtığın başlıkları takip etmek durumunda mıyız?açtık işte bi nabız yoklayalım diye
-
ben illa benim açtıklarımı takip et demiyorum. keşke etsen de hayatına renk katsa :) ama benim kıl olduğum sitede aynı topicten bin tane açılması. bundan rahatsızım. iki gün sonra biri gelcek "müziğini en beğendiğiniz filmleri yazın" falan diycek anladın mı.
gir bi dolaş manga'nın ya da şebnem'in ya da metallica'nın söz konusu olduğu aynı içerikli kaç topic var bi gör.
-
Son Mohikan geldi aklıma hemen. Sonra da Amelie.
Onur
-
evet amelie nin de soundtracki başarılı.
-
uyuz coke man.:))
-
Başarılı ne kelime. Yann Tiersen'i ellerinden öpüyorum.
Cahil Periler geldi bir de aklıma. Bir de nasıl unutulur Şeytan geldi aklıma şimdi.
Bir de The Wall desek biraz "ters" olur mu ki?.. Ama olur klansman içi sayılsın. =)
Onur
-
Hatırlayan var mı bilmiyorum ama Quadrophenia gerek konusu ile gerekse müzikleri ile mükemmeldi...
Eee boru değil ya The Who ne de olsa...
-
bi de flash gordon un soundtrack çalışması kusursuz.queen o yıllarda soundtrack olayını bitirmiş.bi de pi geldi aklıma şimdi.clint mansell müzik direktörlüğünü yapmıştı