Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

nev'in YTÜ festivalindeki şoven tavrı

• offbeat • 26 Mayıs 2005 16:39 • #468390
    daha önce yazıldı mı konu bilmiyorum ama nev YTÜ festivalindeki konserinde beni çok şaşırtan şeyler yaptı.Önce sahneye dünya liselerarası basketbol turnuvasında birinci olan şehermini lisesi basket takımını çağırdı, "türkiye, türkiye!" diye bağırdı.. buraya kadar herşey normaldi zaten, sonra birden "bunlar finalde kime taktı biliyooo musunuz??yunana!" diye bağırdı. Kalıtsal olarak gaz olan türk gençliği de hemen "eeöööö" diye bağırarak sevincini dile getirdi..bizim protestolarımız kalabalığın sevinç çığlıkları arasında kayboldu..Ardından hızını alamayan nev binlerce kişinin karşısında "fincanı taştan oyarlar, yunana da böyle..." diye tezahürat yapıp son kısmını sölemeyi seyirciye bıraktı. müzisyenliğini ve şarkılarını çok sevdiğim nev'in bu tavrı beni hem şaşırttı hem kızdırdı..nev sahnede bunu yaparsa sokaktaki insan bildiri dağıtanları da bayrak yakıyolar diyerek linç eder.. nev'i bu hareketinden ötürü kınıyorum.
  • HayalPerest • 26 Mayıs 2005 17:13 • #468412
    şöhreti taşıyabilecek kapasitede olmayan insanlar bunlar. gülüp geçeceksin.
  • LpU_Rocks • 26 Mayıs 2005 19:15 • #468489
    takma. nev'in şarkılarını ben çok sevmem ama zaten yunanistan da bi yerde haketti Türk Bayrağı'na yaptıklarına baksanıza!!!
  • souls_for_rent • 26 Mayıs 2005 19:27 • #468498
    yakışmamış
  • therionn • 27 Mayıs 2005 21:18 • #468806
    nevle burda bi konserden sonra muhabbet durumu oldu kaldığı otelde..ilk başlarda normal şeylerden bahsetti sonra sahnede neden öyle göbek atıp gerdan kıvırmak mı denir?:) neyse ondan yaptıını falan sordum çünkü daha önce o tarz şeyler yaptığını pek bilmiyodum da verdiği cevaplar çok garip geldi bana..tarkan dan falan bahsetti ve öyle olmak gerektiğni sahnede kadınları oynatmak gerektiğini ve böylece de maddiyat.. falan filan bu muhabbetlere girdi daha sonra chilekesh le de muhabbet ettik ama onlar daa iidi sanki bu konuda :) neyse amma uzun yazdım peaa puhihii
  • brutalized • 28 Mayıs 2005 00:15 • #468835
    yunana her$ey mustahak!onlar bayragimiza zarar verirken iyi,nev yunana boyle koyarlar derken kotu.az bile demi$ nev.nev'den gram hazzetmem ama helal olsun kendisine..
  • sdqantaris • 28 Mayıs 2005 00:28 • #468838
    Nasıl bir yarım akıl hali yahu. "İyi yapmış" diyo adamlar...

He la süper olmuş! Şahane... Yürü Nev kim tutar seni? Yürü Türk kim tutar...

Onur

Not: Çok seviyorum herifin şarkılarını. Sesi de kadife gibi. Kıl oldum ama tavrına.
  • grungeforever • 31 Mayıs 2005 11:19 • #469570
    Gerçekten yaptı mı bunları?
  • UglyKidJoe • 31 Mayıs 2005 20:33 • #469691
    biz uludağ üniversitesi şenliklerine yunanistandan 2 tane doktora öğrencisi getirdik panel vermeleri için ve geceleri de şenlik konserlerinde pamela özlem tekin ve cem köksalı dinledik.

nev in orda olsaydı ve o lafları söyleseydi ne yapardım çok merak ediyorum. ki elemanlar tanıdığım en hoşsohbet yabancılardı.

ÇOK AYIP NEVZAT (ki severim nevi)
  • Affedilmeyen • 31 Mayıs 2005 20:36 • #469696
    ya yunan dediğin zaten bizi sevmez biz yunanı
    ama illaaaki sev derseniz en fazla 2 saat dayanabilirim bünye meselesi